Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oblik mentalnog silovanja je I kad ne das nekome povod, a taj neko te trpa sa porukama"udvaranja" sa seksualnom konotacijom..o fizickom nasrtaju da ne pricam
Bila sam u situaciji, kao odrasloj da je osoba bez povoda sa moje strane, presao nas poslovni odnos I poceo da mi salje lascivne, vulgarne poruke nicim izazvan..to se sve desavalo u trenutku kad je njegovoj zeni bio ugrozen zivot sa porodjajem koji je cekala svaki cas, zbog velicine bebe koju je rodila
Bila sam u tom trenutku odrasla zrela, zena, ali stepen odvatnosti koji sam osetila tesko normalne reci mogu da opisu
Jako mi je zao sto ima puno mladih bica koja imaju takva ruzna iskustva u svojim zivotima
И моју маму је пре xy година спопадао тип док му је жена била у болници и чекала да се породи. Који су то мозгови!?
Можеш осетити одвратност, као што кажеш, и свако нормалан ће је осетити. Али је то далеко од неке трауме. Нисмо баш толико њањави да нас свака непријатност избаци из колосека. Могу главу дати да нема жене којој се сваки дан неко не удвара, мање или више симпатично, па до тотално одбојног. Па не ходамо улицом уз тикове због тога. С годинама научиш да се поставиш.
Код млађих и неискуснијих је друга ствар, сагласна сам. Поготово ако се неко наметне као врста ауторитета или је одличан манипулатор.

Kad te sudija oslobodi ništa nije važno. A taj snimak nije dokaz. Dokaz je DNK. Odmah. I niko ne može da ga oslobodi. Ili posledice siledžijskog ponašanja. To što je on milkio po ruci i uradio sve šta je uradio neće ništa vredeti posle 9 godina.
To nije dovoljno, šta ako je odnos bio dobrovoljan a ipak se ode na sud, sa dokazima da je do odnosa došlo, uz tvrdnju da je bilo silovanje?

Оно што ми сви можемо да урадимо је да бодримо људе да кажу одмах, да се не устежу, да се не осећају они лоше због онога за шта нису криви. И сама јааако добро знам да проблем почиње да се решава тек када се наглас изговори. Саму бих себе појела што сам за неке ствари дуго ћутала.
Када се на време каже, ем се лакше реши ем се друга страна спречи да прави нова злодела.

s kakvim poremecajima?

mladi ljudi ne rasudjuju uvijek racionalno
al reci da neko ima poremecaj zato sto mu se desilo da ga neka drtina spopadne
jer je pustio preblizu...
i na kraju krajeva, tek bilo kakav problem
tipa labilnosti, smanjene uracunjivosti... nije izgovor da spopadnes nekog
poslusao sam snimak sada, ona je jedna obicna glupaca a on je izmanipulisao skolski, njena prica je na nivou djeteta iz osnovne skole

Mi u onom snimku samo cujemo da je on jedan narcisoidni smrad, ali uopste nemamo dokaz u tom snimku za silovanje
Nije za dzaba da se audio ne priznaje na sudu....sve ima svoje
Meni je zao ako se sve to desilo stvarno, uzasno je sve to, to su dozivotne posledice..... ali da dokaze ovim snimkom to nece nikad.... ne ide to tako...

Drugo nikako mi ne ide u glavu kako je taj snimak zavrsio javno i sa kojom logikom ide sad u medije tek tako
Pa time tek gubi na znacaju za vestacenje

Ne radi se to na ovaj nacin...sve je pogresno....i nekako ruzno...ovim samo postize negativnu medisku paznju i ka sebi i ka njemu
Ako je htela ka njemu ok dobila je, a htela je to je jasno, ali obice se i o nju tek...
Sve je pogresno

Još će na kraju Pepe tvor ispasti kriv.
Meni i ono sa Mikom Antićem isto smrdi. Kod ovih hihg profile cases koji padnu kao mačka sa tavana (jer zaboga niko ništa nije znao i svi su zaprepašćeni) je uvek neka pozadina u pitanju za koju će mo saznati nekad, a možda i nikad.
Ovo što si napisala je potpuno tačno. Koja je poenta iznošenja snimka u javnost ako ti treba kao dokazni materijal? To odneseš u policiju, a ne pošalješ Blicu i Kuriru.

Još će na kraju Pepe tvor ispasti kriv.
Meni i ono sa Mikom Antićem isto smrdi. Kod ovih hihg profile cases koji padnu kao mačka sa tavana (jer zaboga niko ništa nije znao i svi su zaprepašćeni) je uvek neka pozadina u pitanju za koju će mo saznati nekad, a možda i nikad.
Ovo što si napisala je potpuno tačno. Koja je poenta iznošenja snimka u javnost ako ti treba kao dokazni materijal? To odneseš u policiju, a ne pošalješ Blicu i Kuriru.
Miku je lako osuditi. Uzimao je pare, nije plaćao porez. treba ga osuditi za to i umreće u zatvoru.

И моју маму је пре xy година спопадао тип док му је жена била у болници и чекала да се породи. Који су то мозгови!?
Можеш осетити одвратност, као што кажеш, и свако нормалан ће је осетити. Али је то далеко од неке трауме. Нисмо баш толико њањави да нас свака непријатност избаци из колосека. Могу главу дати да нема жене којој се сваки дан неко не удвара, мање или више симпатично, па до тотално одбојног. Па не ходамо улицом уз тикове због тога. С годинама научиш да се поставиш.
Код млађих и неискуснијих је друга ствар, сагласна сам. Поготово ако се неко наметне као врста ауторитета или је одличан манипулатор.
isto tako i mene su spopadale zene dok mi je zena bila trudna, slale mi slike, zvale, pa nisam isao jebavati. to je sve ponuda potraznja, ne bih ja ulazio u kvalifikacije olako

Vecina silovatelja su ljudi sa kojima zrtva ima prisan ili prijateljski/rodbinski odnos i od kojih ne ocekuje tako nesto.
I reakcije su poprilicno drugacije nego kada do silovanja dodje od potpuno nepoznate osobe. Psiholozi su to vrlo jasno objasnili, ali izgleda da „obican“ covek i dalje ima potrebu da i zrtvu bar malo optuzi, ako vec ne za sam cin onda bar za izostanak „pravovremene“ reakcije koju oni ocekuju kao potvrdu da je do silovanja stvarno doslo.

To nije dovoljno, šta ako je odnos bio dobrovoljan a ipak se ode na sud, sa dokazima da je do odnosa došlo, uz tvrdnju da je bilo silovanje?
Има супер филм на ту тему

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    24,7 KB · Pregleda: 16
Vecina silovatelja su ljudi sa kojima zrtva ima prisan ili prijateljski/rodbinski odnos i od kojih ne ocekuje tako nesto.
I reakcije su poprilicno drugacije nego kada do silovanja dodje od potpuno nepoznate osobe. Psiholozi su to vrlo jasno objasnili, ali izgleda da „obican“ covek i dalje ima potrebu da i zrtvu bar malo optuzi, ako vec ne za sam cin onda bar za izostanak „pravovremene“ reakcije koju oni ocekuju kao potvrdu da je do silovanja stvarno doslo.

Pre se prijavi silovanje od strane potpuno nepoznate osobe nego kada to učini neko poznat i blizak. I zavisi i od godišta žrtve, socijalnog miljea, odnosa u porodici, bla bla... Imaju moji postovi kad je Mika bio aktulean, mrzi me da pišem ponovo.

isto tako i mene su spopadale zene dok mi je zena bila trudna, slale mi slike, zvale, pa nisam isao jebavati. to je sve ponuda potraznja, ne bih ja ulazio u kvalifikacije olako
Па јесте. То је ствар одлуке и вредновања себе. Знаш где ти је место.
Може неко да иште :lol: ти нећеш дати. Окренуће се ка неком ко хоће.
Насиље и силовање су друга ствар.

Ja sam sigurna da će silovanje postati novo žensko oružje protiv nekoga ko im je zbog nečeg mrzak,što je strašno zbog žena koje su doživjele tako nešto. Leka me i nije naročito iznenadio, ima taj stav ,ja sam najbolji i svi treba da mi ispunjavate želje. Nije mi jasan snimak uopšte. Zašto piješ kafu s nekim od koga imaš traumu? On na snimku govori potpune idiotluke,kao da mu je kita zlatom optočena.Sve manje shvatam šta nas je snašlo.

Ја нисам слушала снимак, нити ми Лечић делује као невинашце. Изашла је прича у јавност и то треба да се реши.
Оно што мене брине, а не кажем да је овде случај али није да нема и тога, је она прича са пастиром и вуком. Брине ме да не траже заштиту од вука они које није спопао па када вук стварно дође да помоћ изостане. Сведоци смо да се то дешава у разним сферама живота, нажалост.

Ako je odnos dobrovoljan, to nije onda silovanje. Slivanje je kad žrtva kaže ne, a odnos se desi.
Htela sam reći da se to "ne" na sudu ne može dokazati ukoliko nije bilo fizičkog nasilja i tragova istog. Jer da može, onda bi optužba za silovanje, koje se nije desilo, mogla biti način za osvetu zbog nečega drugog (raskida, neuzvraćenih osećanja...)

Ja sam sigurna da će silovanje postati novo žensko oružje protiv nekoga ko im je zbog nečeg mrzak,što je strašno zbog žena koje su doživjele tako nešto. Leka me i nije naročito iznenadio, ima taj stav ,ja sam najbolji i svi treba da mi ispunjavate želje. Nije mi jasan snimak uopšte. Zašto piješ kafu s nekim od koga imaš traumu? On na snimku govori potpune idiotluke,kao da mu je kita zlatom optočena.Sve manje shvatam šta nas je snašlo.
Ne verujem da je samo tada pričao tako, ima ko pada na takve priče, pa se posle iznenadi šta ga je snašlo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back