Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se desi u covjekovoj glavi da mora nekog da siluje? Sta je njemu to trebalo u zivotu?
Imao je i mladu i lijepu zenu,i prvu i drugu,uspjesnu karijeru...
Neko dokazivanje moci,sta li?
Ne znam,nije mi nista jasno.

vjerojatno je izmanipulisao
nije je cak morao ni napasti
dovoljno je bilo da se ne zaustavi kad mu je trazila da stane
i da, dokazivanje da jos nije matora drtina
da je jos pozeljan, frajercina...alfa...
bljaks

tako da to cak ne mora imati veze ni sa nasiljem
to je samo zelja za moc
dokazivanje da vrijeme nije proslo
a to sto psihicki urnises jedno mlado celjade
on, kladim se, nije ni razmisljao o tome
niti mu je jasno sta je uradio
a upravo ta spoznaja granice odvaja zrelu osobu i primitivca
zasto nesto ne radimo
zasto ne titramo svojim najnizim porivima
sta je zapravo zlo

А не знам, такве нејасне ствари са људима који ми могу бити очеви вала нисам имала.

pa nisi jer ti je takav mentalni sklop, odgoj, okolnosti...ili si jednostavno imala srece da ne naletis na nekog leshinara u dobi kad smo uglavnom osjetljviji i labilniji

kao roditelju, zao mi je svakog mladog covjeka koji ne zna prepoznati leshinara
jer nije naucen da sebe dovoljno voli
a s druge strane, ako smogne snage prevazici to i izaci jaci, svjestan da ga takva iskustva i takvi ljudi sustinski ne definiraju i to je dobijena bitka

a leshinara je uvijek bilo i bice ih
hijene koje bjeze od vlastitog propadanja
dzabe bjeze

nije pitanje alternative
samo kazem da nisu svi ljudi od istog materijala
То смо већ чули. А ако већ знају да су слаби, боље би им било да се држе маминог кауча уместо што се возају са маторим јарцима по којекаквим вукојебинама.

Sigurno je tako.Mi svi vidimo samo sliku sa tv-a.
A to je uvijek ruzicasto.
Inace,i da nije silovanje,meni je nekako ogavno da neko mator "pretenduje" i udvara se toliko mladjim curama.Cak i da te ona spopada,sta ima ti da trazis s njom.To mi vazi i za zene koje glume ludilo i budu sa tipom koji im sin moze biti.
Cim je taj jaz izmedju generacija toliki da ti neko moze biti dijete,a pogotovo unuk...sta ima da trazis s njim?
Pustite mi te price da ljubav ne poznaje godine.
Ja koliko se secam ona mala sto mu je bila zena, ona je moje godiste, kako se zvase ona vodoteljka, radulovic? ona je cerka njegovog prijatelja
Takoreci gledao dok raste pa pojjebao :lol:
Secam se da mi je jos tad kad su javno rekli da su zajedno bilo jako ogavno sve to, dete prijatelja sunce ti poljubim pedofilsko

No dobro.... nek rade sta oce....sama je htela se uda za njega, sve je to dobrovoljno....neka ih nek rade sta oce.... samo mali bude bljak kad cujem i zamislim to :lol:

Sto se silovanja tice nemam pojma ko tu koga sta...ko zna sta se desilo...moze da bude stvarno a moze da bude samo zenska osveta za nesto.... mnogo je zajebano to kad se sete posle da su silovane pa prijavljuju kasno.... to je vise zbrke nego sto ce ikakvu pravdu dobiti bilo ko tu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back