Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ни мени се није допадао. Углавном су ти ниски мушкарци кочоперни, жељни пажње и доказивања.
Али испада сада да сви силују.
Мислим, не браним га. Чудим се што одмах не оду на преглед и не пријаве.
A zasto....
Ne znas nikad kako neko reaguje na tako nesto...
Nismo sve iste...
Nije to kao da te neko cusno na sred ulice...
To je mnogo bolnije i psihicki pre svega

Има ли овде ишта о чему се сме писати?
kad je bio slucaj milene radulovic, najvise se pisalo o tome zasto je cutala. ona, i ostale devojke. polemisalo se i na forumu, polemisala i javnost, data su strucna objasnjenja psihologa i psihijatara. nekako je to uvek jedna vrsta argumenta protiv zrtve i gotovo uvek sadrzi sumnju da se silovanje desilo. mene kao zenu uvek rastuzi tako nesto, kada prva reakcija bude sumnja.

Čudno mi je, čini mi se daleko.
Moji su do 4. razreda išli ovde u selu, a onda su putovali 4km školskim autobusom. I tako sva deca iz okolnih sela. Putuju u najbližu školu autobusom, i ne više od 7km udaljenu.
Zato mi je čudno.
Postoji bliža škola, na oko 3 km, ali pošto veliko dete ide u tu, nekako nam je bilo logično da i sa malim tako uradimo.

kad je bio slucaj milene radulovic, najvise se pisalo o tome zasto je cutala. ona, i ostale devojke. polemisalo se i na forumu, polemisala i javnost, data su strucna objasnjenja psihologa i psihijatara. nekako je to uvek jedna vrsta argumenta protiv zrtve i gotovo uvek sadrzi sumnju da se silovanje desilo.
Tako je.
Na kraju se najmanje prica o samom monstrumu i kako ga kazniti.
Uvek na kraju zrtva ili zrtve ispadnu krive.

kad je bio slucaj milene radulovic, najvise se pisalo o tome zasto je cutala. ona, i ostale devojke. polemisalo se i na forumu, polemisala i javnost, data su strucna objasnjenja psihologa i psihijatara. nekako je to uvek jedna vrsta argumenta protiv zrtve i gotovo uvek sadrzi sumnju da se silovanje desilo. mene kao zenu uvek rastuzi tako nesto, kada prva reakcija bude sumnja.

Расправа је била (заправо) о томе што је неколицини (а и ја сам била међу њима) било чудно што жртва наставља похађање глумачке школе уместо да са тим моментално престане.

Расправа је била (заправо) о томе што је неколицини (а и ја сам била међу њима) било чудно што жртва наставља похађање глумачке школе уместо да са тим моментално престане.
Чудили смо се јер то није место ком мора да се враћа. А нико њега није бранио нити њу осуђивао. Била нам је реакција неприродна.

Ali zaboravile ste da su one u toj skoli bile od malena, on je godinama manipulisao njima do samog tog cina.
Ne mozete ocekivati od njih reakciju koju bi imala ja, ili bilo ko normalno formiran....
То говори о томе да је све око те школе било болесно. И нико ништа да не посумња све те године? Баш чудно.

А јесте ли чули за оног др из Ниша. Што су га неки тип и његова жена уцењивали. Узимали пензију и терали да оде од куће, буде бескућник. Па када су уцењивача ухапсили он се нешто силно уплашио и забринуо за њега. Која је ту прича Бог свети зна...

А јесте ли чули за оног др из Ниша. Што су га неки тип и његова жена уцењивали. Узимали пензију и терали да оде од куће, буде бескућник. Па када су уцењивача ухапсили он се нешто силно уплашио и забринуо за њега. Која је ту прича Бог свети зна...

Да, слушала сам о томе. Нисам могла да верујем.

Чудили смо се јер то није место ком мора да се враћа. А нико њега није бранио нити њу осуђивао. Била нам је реакција неприродна.
Nije neprirodna uzimajuci u obzir mnogo toga. Od njegovog pritiska, manipulacija i ubedjivanja da ona to zeli, da to tako ide, da niko ne sme da zna, pa do onog sto je tipicno za jedan deo zrtava, a to je da nakon traume pokusavaju da se ponasaju kao da se nista nije dogodilo, zbog srama, zbunjenosti, nemogucnosti da se sa bolom suoce..

i meni. jos kad sam procitala transkript audio zapisa gde on nju "ubedjuje" da je zparavo cast sto je izabrao da u nju stavi svoj ******, mukami :bljuc:
To nisam vidjela.
Kad je djevojka objavila dokumentarac prozivali su je zasto nije prijavila ranije I tada je rekla da je policiji sve prijavila, dala I snimak razgovora u kom potvrdjuje sta se desilo I da policija nije uradila ma bas nista.
U medjuvremenu Leka snima reklame, preuzima stranku, policija nista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back