Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што онда није нашла неког окретача пљескавица?
Sto ti nisi nasla okretaca pljeskavica?
Morao je neko i za njega da se uda.
Ma nije fazon u uklapanju, otišli su u Kaliforniju pre godinu dana, fazon je što familija neće da ih finansira, javno kuka kako mu je tata zavrnuo slavinu i ne odgovara na pozive:zcepanje:
I na taj nacin pokusava da ga kontrolise.
Kad bi malo zagulili ispod povrsine, mozda se ne bi tako smejala.

Sto ti nisi nasla okretaca pljeskavica?
Morao je neko i za njega da se uda.

I na taj nacin pokusava da ga kontrolise.
Kad bi malo zagulili ispod povrsine, mozda se ne bi tako smejala.
A sta ti mislis cicak,da je lako biti princ?🙂
Naravno da ce da ih kontrolisu.I nas obicne smrtnike kontrolisu oni koji nam daju platu.
Ona nije morala za njega da se uda.Ona je to htjela.
Znala je da u paketu s njim dobija njih sve i njihov nacin zivota.Ali ona misli to su Ameri,lako ce ona s njima,samo zakuka na rasizam.
A oni doktorirali na tu temu.🙂

A uzgred,nisam rasista uopste,ali sam se i ja pitala kakvo li ce im dijete biti crno ili bijelo?🙂
To je uvijek zanimljivo kod mijesanja rasa.Sto ne znaci da mislim nesto lose,ako je crno.
I da,mislim da su njih dvoje kraljevskoj porodici,u sustini nebitni.Njima je bitan naslednik prestola,i sumnjam da bi on uopste i mogao i smio ozeniti zenu druge rase.A ovako im je jos Megan dobrodosla da pokazu svoju navodnu sirokogrudost,kao eto,nemaju nista protiv sto je polucrnkinja.
Hari je i tu imao i vecu slobodu od svog brata.

Ma jesi li poludela, čovek spucao 40 godina u guzicu, ima nasleđenih 20 miliona funti i kuka na svetskoj TV mreži da mu tata ne da lovu? (britanskih radnika, ne svoju )
Tacno, plus sto pola sto je rekla nije tacno. Beba nije princ zato sto nije sin prestolonaslednika, a ne zato je njena majka crnkinja. Propaganda za Amerikance.

Ma jesi li poludela, čovek spucao 40 godina u guzicu, ima nasleđenih 20 miliona funti i kuka na svetskoj TV mreži da mu tata ne da lovu? (britanskih radnika, ne svoju )
On kuka iz nekog razloga. Jel?
Smatra da je nesto njegovo?
A ko ga je to naucio/ubedio?
Porodica.
A sta ti mislis cicak,da je lako biti princ?🙂
Naravno da ce da ih kontrolisu.I nas obicne smrtnike kontrolisu oni koji nam daju platu.
Ona nije morala za njega da se uda.Ona je to htjela.
Znala je da u paketu s njim dobija njih sve i njihov nacin zivota.Ali ona misli to su Ameri,lako ce ona s njima,samo zakuka na rasizam.
A oni doktorirali na tu temu.🙂
Ne. Verujem da je jako tesko.
Caak stavise verujem da je pakao.

Ona Kejt mi je uzasna. Izvestacena. Sa onim socijalnim zubima i osmehom koji je odvratan. Sve je samo ne iskren.

Negdje sam nekad davno citala kako je neka crnkinja u Americi optuzila nekog naseg za rasizam jer je jeo "negro"bombone.
On kuka iz nekog razloga. Jel?
Smatra da je nesto njegovo?
A ko ga je to naucio/ubedio?
Porodica.

Da.Njegovo je,ako je u porodici.Ako nije,ne vjerujem da su mu rekli da je njegovo.

Ne. Verujem da je jako tesko.
Caak stavise verujem da je pakao.

Nesto ne vidim da bjeze iz tog pakla.
A mogu.Odreci se privilegija,radi od sedam do tri i svi srecni.

Ona Kejt mi je uzasna. Izvestacena. Sa onim socijalnim zubima i osmehom koji je odvratan. Sve je samo ne iskren.
A kod ove je iskren?🙂
Tipicni americki izvjestaceni,takodje.

Da. A i oni su davali izjave kad se rodio da ne zele da beba ima titulu, jer zele da zivi normalan zivot.
Jao, kako je intervju bi izveštačen, pa one dramske pauze, pa Oprini zaprepašćeni whaaat :roll:
A Megan što nije guglala Harija, kao nije znala ko je on :roll:
Važi, nije uopšte ciljano provodila mesece u Londonu i tražila sve moguće načine da ga navata i savata :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back