Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam jedno vreme sanjao kako trcim nekakve duge trke, po asfaltu, od mesta do mesta.. reko, koji mi je kur.., trcao sam pre sto godina i nema sanse da cu nekad jos trcati neku trku.. narocito ne na duge staze... ne znam koliko je tacno proslo vremena, a proslo je dosta, i ja evo trcim te sanjane trke...
a sad cesto sanjam kako ubacujem loptu u kos... i na javi imam zelju da ubacujem loptu na kos i da tapkam al nikako da krenem.. na poslu ima coja loptu al ako budem trazio loptu, on ce hteti da ide sa mnom... onda ce reci: ajmo jedan na jedan... pa ce me razneti sa svojih stotridesetinestokila... izmisljace mi treninge, terace me da radim cuycnjeve, sklekove..
Znaci,imas snove koji predvidjaju buducnost.🙂
Ja sam tri,cetiri puta imala takve snove koji su se ostvarili.Ali na zalost bili su losi,i zanimljivo,odnisili su se na osobe koje cak nisam ni poznavala.

pa to..burde i nade :D
Lepi, nemoj sad da se svađamo!
bocka ga.gif

Ово двоје ми у тој мери иду на живце да сам сад на страни краљице бабе.
Haha...Nije da nesto gotivim kraljicu...ali i meni stvarno nije jasno sta njih dvoje hoce?
Malo bi da budu princevi,malo ne.
A Megan sva naivna ko francuska sobarica,nije znala za koga se udaje i sta sve to nosi.
Meni se cini,mozda grijesim,da hoce Dajaninu popularnost izigravanjem neke zrtve.
Ali ona nema tu harizmu.

Ово двоје ми у тој мери иду на живце да сам сад на страни краљице бабе.
Za nju se i ne čudim, tipična američka fejkuša, ali on kao moron prosipa žuč po svojoj porodici dok mu je deda u bolnici, i Opra koja je svašta čula i videla je kolutala očima.

Haha...Nije da nesto gotivim kraljicu...ali i meni stvarno nije jasno sta njih dvoje hoce?
Malo bi da budu princevi,malo ne.
A Megan sva naivna ko francuska sobarica,nije znala za koga se udaje i sta sve to nosi.
Meni se cini,mozda grijesim,da hoce Dajaninu popularnost izigravanjem neke zrtve.
Ali ona nema tu harizmu.
Za nju se i ne čudim, tipična američka fejkuša, ali on kao moron prosipa žuč po svojoj porodici dok mu je deda u bolnici, i Opra koja je svašta čula i videla je kolutala očima.
Nisam gledala intervju al verujem da njoj moze biti tesko da se uklopi tu. I ima pravo da nece i ne zeli.
Baba mi je oduvek jeziva.

Nisam gledala intervju al verujem da njoj moze biti tesko da se uklopi tu. I ima pravo da nece i ne zeli.
Baba mi je oduvek jeziva.
Ne vidim da je neko tjerao da se uda za njega.
A moze i da se razvede.Ali onda se mora i odreci mnogo toga.
Tu ce i posle babe,biti neka druga baba.Nisu oni od juce.Ta masinerija odavno postoji i tako funkcionise.A da Hari nije princ,sumnjam da bi se Megan i okrenula za njim.Tako da...trazili ste,gledajte.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back