86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Мислим да би се овај мој одушевио. Признао ми је да је сањао групњак, а све као ја. Пуно малих менеJesi ti siguran da bi mogao da izadjes na kraj sa nas dve?

Јадничак

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да би се овај мој одушевио. Признао ми је да је сањао групњак, а све као ја. Пуно малих менеJesi ti siguran da bi mogao da izadjes na kraj sa nas dve?

Hej, sećam se i tvog pisanja i tvog lica.Hej...
Pozdrav![]()
i kako je nina izgledala?Свашта ли човек сања кад заспи после ручка и одвали два сата. Као, ја и Нина разгледамо неке уметничке монографије у кафани на Славији. Дошао келнер да наплати а ње одједном нема.
i kako je nina izgledala?![]()
On je bas uplasenМислим да би се овај мој одушевио. Признао ми је да је сањао групњак, а све као ја. Пуно малих мене
Јадничак![]()

E to ego ne bi podneo.И ја сањам људе које нисам видела, знам да су они. Разумем те.
Pa jel ti se nikad nije desilo da sanjaš nekog, ne izgleda kao što jeste, ali znaš da je on?
Ти макар знаш како Чиле изгледа а ја за Нину не знам чак ни после овог сна. Баш чудно.
Mislim da niko ne zna kako ona izgleda.
I biće da je Nina mit.
kako moguda znam da je neko ako ga ne prepoznajem?Pa jel ti se nikad nije desilo da sanjaš nekog, ne izgleda kao što jeste, ali znaš da je on?
Ja sanjam nekad da sam kod kuće, moje stare kuće i ništa nije kao što je bilo, ali ja znam da sam kod kuće.
kako moguda znam da je neko ako ga ne prepoznajem?
Холограм.
da li nina postoji?Mislim da niko ne zna kako ona izgleda.
I biće da je Nina mit.

kapiram sta hoces da kazesУ сну то једноставно знаш.

Pa znaš prosto. Nekako znaš.kako moguda znam da je neko ako ga ne prepoznajem?

da li nina postoji?![]()
videli su meIli, na primer ti.
Niko te nije video.
Pogledaj se u ogledalu, možda se ne vidiš.
videli su me
a i kacio sam i fotke ovde
Čak i kad bih te videla, ne bih verovala svojim očima.videli su me
a i kacio sam i fotke ovde
imao sam i situaciju da me je jedna prepoznala u kaficuНемам појма како изгледаш.