Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nista ne pomaze od lekova?

Od lekova me rastura želudac, jer pijem i gvožđe i vit C, a ne znam šta mi teže pada na stomak, pa onda analgetik popihem kad već počnem da zagledam grane na kestenu na koju da se obesim, pijem ujutro i za želudac i kafu sam izbacila i sve al grozota jedna grozna, plus ta mučnina koja ne prolazi i kičma koja me odvaljuje i tako, priznaj da se kaješ što si obratila pažnju na mene, sad sam ko one lutalice po ulicama koje samo pogledaš malo umilnije pa posle ne možeš da ih se otreseš :lol:

Poslednjih dana uživamo u lepom vremenu, ali čini se da je Baba Marta spremila preokret za poslednje dane zime.

Sutra će jutro biti hladno sa slabim mrazom, na jugozapadu i jugu oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, a u ostalim krajevima pretežno vedro ili malo oblačno.

U toku prepodneva naoblačenje ce se preko centralnih krajeva do kraja dana siriti ka severu, uslovljavajući mestimično kišu, a u planinskim predelima sneg uz povećanje, odnosno formiranje snežnog pokrivača.

Uveče i tokom noći sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima južne, centralne i istočne Srbije.

Na severu ce se tokom celog dana zadržati suvo.

Imaš li još tegoba osim glavobolje?

Glavobolju, bol u kičmi, mučninu i bol u želucu.
Imala sam još bol i svrab u sinusima, užasan svrab očiju, ušiju, grla, nosa, pa posle bol u grlu, al to je prošlo, posle sam imala trčkavicu, kd je krenuo taj bol u želucu ali je i to srećom prošlo.
Taman pomisliš bolje si, dva dana mrdaš pa posle opet krene i tako. Srećom, sve protiče tako kako protiče, pu pu pu 🤞

Glavobolju, bol u kičmi, mučninu i bol u želucu.
Imala sam još bol i svrab u sinusima, užasan svrab očiju, ušiju, grla, nosa, pa posle bol u grlu, al to je prošlo, posle sam imala trčkavicu, kd je krenuo taj bol u želucu ali je i to srećom prošlo.
Taman pomisliš bolje si, dva dana mrdaš pa posle opet krene i tako. Srećom, sve protiče tako kako protiče, pu pu pu 🤞
A da uzmeš controlok ili no plazu da ti obloži želudac da te ne bi toliko boleo? Taj lek je majka za te bolove i mučnine. Pij što više tečnosti, moji su pili supradin i mnogo čajeva i limunada. Sad samo ćerka pije kardiopirin, naredna 2 meseca.

A da uzmeš controlok ili no plazu da ti obloži želudac da te ne bi toliko boleo? Taj lek je majka za te bolove i mučnine. Pij što više tečnosti, moji su pili supradin i mnogo čajeva i limunada. Sad samo ćerka pije kardiopirin, naredna 2 meseca.

Pijem omeprol ujutro, sa njim je podnošljivo, sve dok ne popijem Fe ili C, onda krene opet 🥴🤪

Koje je to gvožđe koje piješ, ja sam pila neko koje se žvaće i nisam imala tegobe, sad ne mogu da se setim kako se zove, čini mi se da beše ferum ili tako nesto.

Feroglobin, al nije mi ono toliki problem koliki vit C, inače mi je ok kombinacija sada, jer sam uzela Solgarov vit C, za žvakanje, i nisam imala problema eto do sada. I to će proći, šta sad.

Od lekova me rastura želudac, jer pijem i gvožđe i vit C, a ne znam šta mi teže pada na stomak, pa onda analgetik popihem kad već počnem da zagledam grane na kestenu na koju da se obesim, pijem ujutro i za želudac i kafu sam izbacila i sve al grozota jedna grozna, plus ta mučnina koja ne prolazi i kičma koja me odvaljuje i tako, priznaj da se kaješ što si obratila pažnju na mene, sad sam ko one lutalice po ulicama koje samo pogledaš malo umilnije pa posle ne možeš da ih se otreseš :lol:
Lunjo, ako inace teze podnosis gvozdje, kada budes isla za grcku, ako nam jednom otvore granice, kupi kod njih. Ja sam kupovala koleginici, to je neko njihovo domace (znam koliko ovo zvuci katastrofa, kao da kazem ako odes u njemacku pozdravi Gorana iz Beograda, al nisam u komunikaciji vise sa njom i ne znam kako se tacno naziva i ko proizvodi). Uglavnom, ona zivi pakao kada pije gvozdje, povraca, grcevi i preporuce joj ta grcka. Od njih savrsena krvna slika a nikakve trgobe.

Evo mog poklona, baš se potrudio :heart:

Prilozi

• IMG_20210308_200158.jpg
    IMG_20210308_200158.jpg
    91,7 KB · Pregleda: 49

Okej, nije da nema slicnosti al nasa si pa te volim i slusam :malav:
Salim se, salim
Kukaj samo, msm bolje meni nego zmuu, on nema izbora :lol:
Sad za ozbiljno znam da je gadno i da je dosadno sto nikako da prodje taman kad mislis da je proslo i da ubija u pojam al zato kad prodje budes nekako mnogo srecan sto si zdrav konacno i nista drugo ti nije bitno, bar dve nedelje :malav: , posle opet pocnu da te smaraju iste stvari al imao si dve nedelje ciste srece jer si je skembao <3
Dobro, necu vise da te tesim obecavam

Ja sam pila gvozdje tri mjeseca,ali srecom nisam imala problema sa zeludcem,iako su mi to napominjali unaprijed.A bas imam osjetljiv zeludac.
Pila sam totemu,ako ti sta znaci.Mozda i tih preparata sa gvozdjem ima razlicitih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back