- Poruka
- 73.923
Pa jel pituješ za nju?A meni i dalje ništa![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel pituješ za nju?A meni i dalje ništa![]()
Tako jeУзвраћамо и шаљемо пољупце!
Deca mi nisu nikad bila problem.Мени је важнија суштина од форме. Џаба ти празнична честитка ако ти је муж битанга а дете проблем.
Deca mi nisu nikad bila problem.
Razumela sam, daleko bilo.Кажем уопштено. У подне добијеш ружу а увече шамар.
Postoji i to, nažalost. Ali je činjenica da nije svuda tako, a da je to što iskazuješ kao svoje mišljenje, obična predrasuda da su sve žene tučene.Кажем уопштено. У подне добијеш ружу а увече шамар.
Postoji i to, nažalost. Ali je činjenica da nije svuda tako, a da je to što iskazuješ kao svoje mišljenje, obična predrasuda da su sve žene tučene.
Pokušaj da bolje komuniciraš sa ljudima. Nije teško, barem ovde, kad imaš vremena da razmisliš šta ćeš reći.Не мислим то. Кажем да цвеће добију и оне које јесу. Покушај да боље разумеваш прочитано.
Pokušaj da bolje komuniciraš sa ljudima. Nije teško, barem ovde kad imaš vremena da razmisliš šta ćeš reći.
Verujem da je tebi tako sve jasno, ali vrati se, pa opet pročitaj. Ili nemoj. Svakako ti znaš najbolje, a naše je da samo klimnemo glavom jer je to jedino ispravno, naše ponašanje, a tvoje mišljenje.Свашта. Савршено је јасно шта желим да кажем.
Verujem da je tebi tako sve jasno, ali vrati se, pa opet pročitaj. Ili nemoj. Svakako ti znaš najbolje, a naše je da samo klimnemo glavom jer je to jedino ispravno, naše ponašanje, a tvoje mišljenje.
Može, naravno, izloguješ se i otkačena sam od tebe koliko god hoćeš. Sve dok pišeš javno, na forumu, ti ili bilo ko drugi, svako ima prava da se nadoveže, tako forumi funkcionišu.Хајде се откачи од мене на пола сата. Може?
Može, naravno, izloguješ se i otkačena sam od tebe koliko god hoćeš. Sve dok pišeš javno, na forumu, ti ili bilo ko drugi, svako ima prava da se nadoveže, tako forumi funkcionišu.

Pa jel pituješ za nju?

Pa onda i tebe pozdravlja, jel lepo piše "i sve koji pituju".Pa pitujem, kako ne pitujem, možda se samo ne izražavam
Pa onda i tebe pozdravlja, jel lepo piše "i sve koji pituju".

nista ne pomaze od lekova?Od ove glavobolje ću da podilkanim![]()
Zovi je telefonom, pa joj kaži to.Pa hoću da mene posebno pozdravi, šta tu nije jasno![]()