Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo krojile srca i crtale neko cvijece a onda pakovale uz to najvrednije sta smo imale, sestrine zlatne mindjuse, jednu mami drugu tetki.

Ja sam dobila sliku od sestricina. Ja, duge plave kose u pantalonama boje neba.
A neki dan smo jeli prve sestricine palacinke. @mali roker, koliko tvoja cera ima? Bice da su slicnih godina, posto vidim da ste i vi imale palacinke :heart: Ona sama pravila kod bake. Samo je mladja rekla da su grozne i da ne treba da ih jedemo:lol:
На цртежима мог сина су све жене биле босе, само ја у штиклама :lol:

Mi smo krojile srca i crtale neko cvijece a onda pakovale uz to najvrednije sta smo imale, sestrine zlatne mindjuse, jednu mami drugu tetki.

Ja sam dobila sliku od sestricina. Ja, duge plave kose u pantalonama boje neba.
A neki dan smo jeli prve sestricine palacinke. @mali roker, koliko tvoja cera ima? Bice da su slicnih godina, posto vidim da ste i vi imale palacinke :heart: Ona sama pravila kod bake. Samo je mladja rekla da su grozne i da ne treba da ih jedemo:lol:

Uskoro će 9godina.
Ruže i magnet su radili u školi.
Čestitku i koricu sa cvetom je ona sama osmislila.

Uvek ona mene obraduje nekom njenom rukotvorinom.

И брат је тако, када се пише нешто о омиљеној особи, увек писао о мојој мами- тетки. А она га је највише од свих муштрала :lol:
Сећам се како је викала на њега када је радио домаћи а није знао да нацрта рибу :rotf:
И опет, омиљена личност- тетка :heart:

Како можете да падате на тај кичерај.
Tebi deca nisu recitovala za 8.mart? Nisi išla na priredbe u vrtiću i školi? Nisu pravili čestitke i donosili ih kući? Ni ogrlicu od glinamola?
Ja neke od čestitki imam još uvek. A do skoro sam imala ogrlicu napravljenu od truleks krpa sečenih na kockice. :lol:

Tebi deca nisu recitovala za 8.mart? Nisi išla na priredbe u vrtiću i školi? Nisu pravili čestitke i donosili ih kući? Ni ogrlicu od glinamola?
Ja neke od čestitki imam još uvek. A do skoro sam imala ogrlicu napravljenu od truleks krpa sečenih na kockice. :lol:

Нико ми није ништа рецитовао. Какве приредбе, само су учитељицама носили цвет јер се то мора ако нећеш кеца.

Ja imam još uvek u funkciji privezak za ključeve što je stariji sin pravio u vrtiću :heart:

• Voli
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back