Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
moze se desiti i da bude brze nego inaceO jbt istice mi pasos. Moracu u ambasadi da vadim, ko zna koliko traje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze se desiti i da bude brze nego inaceO jbt istice mi pasos. Moracu u ambasadi da vadim, ko zna koliko traje
Malo su retardi tamo u ambasadi i plus salju u Srbiju da se pravi. Mogla sam prosle godina kod nas da izvadim, uopste se nisam setila. Sad sta cu, nemam izboramoze se desiti i da bude brze nego inace
ovdje se u administraciji desavaju paradoksalne stvariMalo su retardi tamo u ambasadi i plus salju u Srbiju da se pravi. Mogla sam prosle godina kod nas da izvadim, uopste se nisam setila. Sad sta cu, nemam izbora

Joj nadam se da ce da me zakaci to ubrzanjeovdje se u administraciji desavaju paradoksalne stvari
neke procedure je pandemija ubrzala![]()
Kula.To izgleda vaša gradska vlast zaj**ava, jel vi spadate u Kulu ili Vrbas?
velika pijaca?Kula.
Nasa pijaca danas nije radila.
srecan ti osmi martJoj nadam se da ce da me zakaci to ubrzanje
srecan 8 martОво је јако лепо али ко има доста биљака и изађе доста.
Има супер решења и са висећим саксијама и са гајбицама...
Ја сам поручила од столара три као подне полице, различите величине које могу једна крај друге, једна на другу, једна у другу... па комбинујем.
srecan 8 martTo izgleda vaša gradska vlast zaj**ava, jel vi spadate u Kulu ili Vrbas?
srecan 8 martZna
Spustamo temp koja spadne, pa posle par sati ponovo skoci
srecan 8 martŠta se dešava sa Divkom, zna li neko?
srecan 8 martТи увек мериш километражу шетње?
srecan 8 martTe što je elektrika postavila su lake za održavanje, i lepe su
Ma jok one tri male sto imamovelika pijaca?
srecan ti osmi mart

Зар нису мушкарци ти који треба да даривају.
Predrasuda. I mi medjusobno treba da se poštujemo, a na to često zaboravimo.
Ona sama pravila kod bake. Samo je mladja rekla da su grozne i da ne treba da ih jedemo
jos uvek prave, ja cekam da se sin vrati iz skole sa poklonom koji su pravili prosle nedeljeПа деца су увек правила мамама, невезано за пол. Док су мала...