Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da. :heart:
I ja sam ubeđena da može, tj nadam se.
Neko mi je rekao da mi je ta grlena (?! :lol:) čakra blokirana i da treba da pevam i ja sad tako pevam po ceo dan, naglas, ali jesu se smanjili na zadnjem uz čvorići, bar po mm, a neki i po 2-3.
I treba. Pevati i smejati se. Luciti hormone srece. I sex uz to.
Nije lako pronaci balans ali ja verujem da pomaze. I promene.
Ti si sa ovim poslom garant stitnu popravila duplo. Oporavila se. :)
Nemam naviku da pijem vino i ne razumijem se uopste u vina. Kad treba da kupim ja prepoznam samo Zdrepcevu krv:mrgreen:.
Joj...
Ali nikad nije kasno... ;)
Ne znam ni kad sam se od srca smijala kako treba.
Pokusaj. Seti se sta te opusta i veseli.
I ja. I to onako da se zacenim od smeha, suze mi idu, pa onda mm pocne da se smeje meni... :lol:
Inace svako vece gledam seriju “Streberi” sa osmehom od uha do uha... :)
Na Ig pratim komsiju rumuna, koji ima specifican smisao za humor i njemu se smejem do suza itd...

Sad kad se sjetim...ne pamtim kad sam pjevala poslednji put.
Mozda se stvarno nesto zgrci u dusi i tijelu.🙂

Meni su objasnili da je to zaro što gutam, a stvarno sam gutala, velikom kašikom sam ih jela i ćutala.
Pa sam prestala da ćutim i gutam, nekad progovorim, nekad ne, ali stalno pevam i trudim se da se otkačim što više kao kad sam bila mala, jer nekad imam osećaj da sam odavno mrtva iznutra. Od ovoga živnem i stvarno mi prija.
Sve nas satire ovaj život ovde.

Meni su objasnili da je to zaro što gutam, a stvarno sam gutala, velikom kašikom sam ih jela i ćutala.
Pa sam prestala da ćutim i gutam, nekad progovorim, nekad ne, ali stalno pevam i trudim se da se otkačim što više kao kad sam bila mala, jer nekad imam osećaj da sam odavno mrtva iznutra. Od ovoga živnem i stvarno mi prija.
Sve nas satire ovaj život ovde.
I ja taj osecaj imam cesto.
Kao da tog deteta u meni nema.
Najbitnije je “Pazi dete da ne isflekas stolicu!” P se zapitam jbt ko sam ja? Sta ja zivim? Sta zelim?

Onaj momenat:”Necu kvasiti kosu, isfenirana sam, ili da je ne perem opet.” Kad to pomislim zgrozim se sama sebe i zaronim , ko mu j mater i kosi i svemu...

I ja taj osecaj imam cesto.
Kao da tog deteta u meni nema.
Najbitnije je “Pazi dete da ne isflekas stolicu!” P se zapitam jbt ko sam ja? Sta ja zivim? Sta zelim?

Onaj momenat:”Necu kvasiti kosu, isfenirana sam, ili da je ne perem opet.” Kad to pomislim zgrozim se sama sebe i zaronim , ko mu j mater i kosi i svemu...
Sreca,pa nemam ovaj problem.😁

Стално певам, ево и овог тренутка, уз Накси радио.
А изгледа да се често и смејем, ја бих рекла недовољно, а колегинице кажу да би волеле да се смеју као ја, много и раздрагано...или се оне не смеју уопште, или сам се ја раније више смејала.

Ja ne pevam, ne umem, možda retko, ali sa slušalicama, ko ono da sluša. :mrgreen:
Smejem se mnogo, ali ovih dana primećujem neke borice od mrštenja i stisnutih usana, valjda se iz nasmejanog cvetića sve više pretvaram u nadžak-babu.
Ја имам и смејалице и мрштилице, све зависи од саговорника :whistling:

• Ironija
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back