limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.118
Ali jesam jednom,kad je bio onaj pocetak korone,negdje u maju..ja bila sama u kuci i poceh pjevati na glas od muke.
I tu se izludirah,cak sam snimila i video.
I tu se izludirah,cak sam snimila i video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bolje od njih.jedino ako ste lokice
Daj da vidimo.Ali jesam jednom,kad je bio onaj pocetak korone,negdje u maju..ja bila sama u kuci i poceh pjevati na glas od muke.
I tu se izludirah,cak sam snimila i video.![]()
Bojim se da to nije moguce.Daj da vidimo.
Da.
I treba. Pevati i smejati se. Luciti hormone srece. I sex uz to.I ja sam ubeđena da može, tj nadam se.
Neko mi je rekao da mi je ta grlena (?!) čakra blokirana i da treba da pevam i ja sad tako pevam po ceo dan, naglas, ali jesu se smanjili na zadnjem uz čvorići, bar po mm, a neki i po 2-3.

Joj...Nemam naviku da pijem vino i ne razumijem se uopste u vina. Kad treba da kupim ja prepoznam samo Zdrepcevu krv.
Pokusaj. Seti se sta te opusta i veseli.Ne znam ni kad sam se od srca smijala kako treba.
I ja. I to onako da se zacenim od smeha, suze mi idu, pa onda mm pocne da se smeje meni...ja cesto

Sad kad se sjetim...ne pamtim kad sam pjevala poslednji put.
Mozda se stvarno nesto zgrci u dusi i tijelu.![]()
Ko ce da me plati?Eto Cile za tebe posao. Uci nas koji ne znamo nista o vinima. Napravi kanal i obrazuj nas.

Pa jebws pare.Ko ce da me plati?![]()
I ja taj osecaj imam cesto.Meni su objasnili da je to zaro što gutam, a stvarno sam gutala, velikom kašikom sam ih jela i ćutala.
Pa sam prestala da ćutim i gutam, nekad progovorim, nekad ne, ali stalno pevam i trudim se da se otkačim što više kao kad sam bila mala, jer nekad imam osećaj da sam odavno mrtva iznutra. Od ovoga živnem i stvarno mi prija.
Sve nas satire ovaj život ovde.
Materijalno nije bitno.Ko ce da me plati?![]()
Sreca,pa nemam ovaj problem.I ja taj osecaj imam cesto.
Kao da tog deteta u meni nema.
Najbitnije je “Pazi dete da ne isflekas stolicu!” P se zapitam jbt ko sam ja? Sta ja zivim? Sta zelim?
Onaj momenat:”Necu kvasiti kosu, isfenirana sam, ili da je ne perem opet.” Kad to pomislim zgrozim se sama sebe i zaronim , ko mu j mater i kosi i svemu...
Ne mogu vise da zivim od ljubavi... nece da trampe ljubav za decije knjigePa jebws pare.
materijalisti
Ја имам и смејалице и мрштилице, све зависи од саговорникаJa ne pevam, ne umem, možda retko, ali sa slušalicama, ko ono da sluša.
Smejem se mnogo, ali ovih dana primećujem neke borice od mrštenja i stisnutih usana, valjda se iz nasmejanog cvetića sve više pretvaram u nadžak-babu.