Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
da ne mrzim snijeg mogla bi se isplakat u peglu i onda peglat suzama, ali avaj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gladuj! Da smo manje jele,mozda bi i mi sad bile na skijanjupa moram jesti nesto uz tudje slike sa zimovanja
svasta : )))
Posle da ti korodirada ne mrzim snijeg mogla bi se isplakat u peglu i onda peglat suzama, ali avaj![]()

a ne nePosle da ti korodira![]()
ja vala jokGladuj! Da smo manje jele,mozda bi i mi sad bile na skijanju

Ma samo setnja ujutru kroz sumu po snegu,tvoji tragovi prvi...a okolo tragovi nekog zeke ili ne daj boze mede...ja vala jok
probala, nije to za mene
sport u snijegu...gore bi bilo jedino da je neka gimnastika ritmicka u pitanju![]()
bauljanje po snijegu?Ma samo setnja ujutru kroz sumu po snegu,tvoji tragovi prvi...a okolo tragovi nekog zeke ili ne daj boze mede...
Nemoj je štedeti, kod mene takva radi već godinama, a ja sve peglame, evo moje nove hot pegle...hot jer se vrlo brzo ugrije
ulozila sam, sta cu, ionako je planiram koristiti stedljivo do kraja zivota : ))))))
Pogledajte prilog 862330
https://www.tefal.com/Linen-Care/Steam-Irons/ULTIMATE-ANTI-CALC-FV9788/p/1830006516

ne bih da je preforsiram, ipakNemoj je štedeti, kod mene takva radi već godinama, a ja sve peglam![]()

Da znaš.Ne brini,veruj mi da nijemada...dal je kupovina pegle zapravo neki podsvjesni uvod u menopauzu...simptom starosti?
o gospode...

nisam jos procitala user manualHtela sam da je fotografišem, pa je spustila dole a nije uključena, eno mi je poplavila dasku.Da znaš.
Vidin pise vragana, gledam peglu, citam post kontam nema sanse da je vraganamada...dal je kupovina pegle zapravo neki podsvjesni uvod u menopauzu...simptom starosti?
o gospode...
najotmeniju koju sam nasla, a da ne kosta ko bubregVidin pise vragana, gledam peglu, citam post kontam nema sanse da je vragana
Vratim se opet gore, opet vidim jeste vragana, kontam onda mora da je neka prepiska bila,neka fora pa kaci vragana peglu ali ne
Ti si zaista kupila fensi peglu
ćuti dobro je inače bi ti knopfler banuo na gajbua cak i nije pametna pegla
ni wi fi nema
Oči mi ispale tamo gledajućiCekamo kolac

Daj da i mi vidimo.Дивим се својој лампици.