Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Tj.s leve 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srećan. ŽivelaČile, srećan nam Sv Trifun![]()

![]()
Ne može.
Nije to isti kabl. Dao sam na slici presek optičkog.
Kakav novi tata?Decu seli po kućama ili šta?
Kako im objašnjava da imaju opet novog tatu, novu bebu koju verovatno ona najviše i čuvaju?
Objasnila sam u narednom postu.Kakav novi tata?
Deca imaju svog tatu...
Meni je pokrenulo negativne asocijacije iz okruženja.Ma ok.
Ali ne treba shvarati sve tako tragicno
Srećan vam praznik![]()
Pod parolom “samo nek je mama srecna”Meni je pokrenulo negativne asocijacije iz okruženja.
Govorim o tom bezglavom uletanju iz braka u brak, švaleracijama dok prethodni brak traje, i haosu koji ostaje nakon toga.
Možda ja to previše tragično gledam, meni je žao te dece koja nisu prioritet.

Cekaj sad si uplela svaleracije u celu pricu!Meni je pokrenulo negativne asocijacije iz okruženja.
Govorim o tom bezglavom uletanju iz braka u brak, švaleracijama dok prethodni brak traje, i haosu koji ostaje nakon toga.
Možda ja to previše tragično gledam, meni je žao te dece koja nisu prioritet.

Evo koliko je još napadalo od jučeCovece,pa ovo je 2 m snega!

jeste moki. doduse, ne bi se ni oformila da je nije biloveću tj. jaču zavisnost izazivaju nikotin i alkohol
od marihuane niko nije umro, od pljuga i alkoholizma se crkava
zbog marihuane nijedna porodica nije propala, niko nije dobio batine
zbog alkohola jeste
ti lekari koji tupe neka mi se izvole napasti yaya
)))Šta to mene briga šta ti misliš? Pitanje je bilo da li može da se zakrpi optički kabl priručnim sredstvima. Ako može i znaš kako a ti objasni.meni ne treba objasnjenje... ono gore sto si kacio nisu opticki kablovi
Prosto je. Kad kažeš nekome da nije u pravu onda daš ispravku.Daš neznalici lekciji i onda ti publika aplaudira.i ti afri, koja veze nema sa tehnikom, kao dokaz da obicni coek ne moze da zakrpi to, postavis fotku "optickih kablova"?
sta ona tu moze da razume.. kako si joj objasnio da obicni covek ne moze da ih zakrpi?
i kazes to su opticki kablovi.. a ja bez zelje da ulazim u materiju o krpljenju kazem da to sto si postavio nisu opticki kablovi