- Poruka
- 29.459
kafana nas je odrzala njojzi falama kad šikam slušam i šabana bato

kako idu dani i sta nam rade ima djuture pevamo zumbul beli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kafana nas je odrzala njojzi falama kad šikam slušam i šabana bato

moje su trenutno pola sam majmun a pola zena...nesto izmedjuBriga vas što imam obrve ko majmun

rekoh ti vec jednom ali da ponovim...volim te, znaskafana nas je odrzala njojzi fala
kako idu dani i sta nam rade ima djuture pevamo zumbul beli![]()
moje su trenutno pola sam majmun a pola zena...nesto izmedju![]()

ja sam se mucila, mucila i onda jedan dan zapitala samu sebe da li sam normalna???Strahota, otkako imam naočare predstavlja mi pravu patnju čerupanje, bez njih ne vidim a od njih ne mogu, pa onda čupam po osećaju![]()

ja sam se mucila, mucila i onda jedan dan zapitala samu sebe da li sam normalna???
od tada lepo odem u salon, legnem, platim 250 din. i izadjem kao covek tj. normalna zena a ne polumajmunica![]()
ma takva sam i ja bila a onda je vrag odneo salu i sta cu gde cu aj menjaj stav ako neces da licis na simpanzuTi, izgleda, nisi upoznata sa mojim stavom prema salonima?
Upravo sam skontala kako da se ošišam sama, samo žmu mora zadnji deo, uz jasne instrukcije ne vidim da će biti nekih problema.

Ja ne cupam obrve uopstemoje su trenutno pola sam majmun a pola zena...nesto izmedju![]()
pa lako je tebi kad nemas sumu iznad ocijuJa ne cupam obrve uopste
ae pa da imamo još jednu mekluTi, izgleda, nisi upoznata sa mojim stavom prema salonima?
Upravo sam skontala kako da se ošišam sama, samo žmu mora zadnji deo, uz jasne instrukcije ne vidim da će biti nekih problema.
Pa imampa lako je tebi kad nemas sumu iznad ociju
pa po fotkama i nemas...imas fin oblik i debljinuPa imam
ma znam ja to...al cudna je to ljubav... tako i nina, marlone ti si divan, ta koja ti je rekla da si pedofil je budala i to javnorece, parafraziram, sad opet rece druga a ona ajde duso cmok bezi da te ne banujem njoj, samo cemo marlona sto ti je odgovorio...ebo taku laznu licemernu ljubav. bolje bre da se mrzimorekoh ti vec jednom ali da ponovim...volim te, znas![]()

Иди код ЛејлеBriga vas što imam obrve ko majmun

Jako sam kratkovidna pa znam kako ti je. Stavim ono ogledalo sto povecava pored prozora kad ja jako jutarnje sunce. Sve i najtanje obrvice vidis. Mene nervira u salonima sto su pocele trakicama da cupaju,svu mi kozu jedna ogulila. Samo konac ili pinceta dolazi u obzir.Briga vas što imam obrve ko majmun