dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
tebi je munjo neko hakovao profilEdipovac.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebi je munjo neko hakovao profilEdipovac.

valjda su zato svi bivsiA lepim se za zelene oci
Ovih zadnjih par svi zelenooki

ej bre, necemo da se vredjamo ovdeako ima zelene oci to imaju samo lazovi![]()

ti nis zelenooka... tis bogiПа што тако на нас зеленооке?![]()

ja sam mislio na tjelesne mirise, i dalje mi se dopada npr. njen parfemmoj ex je koristio parfem i toaletnu vodu i kremu za telo i ruke, koji ni danas ne mogu da smislim
a sa njim sam sredila odnose potpuno
kad bih usla u auto koji smo zajedno vozili, a pre toga je koristio on, morala sam volan, menjac da brisem vlaznim maramicama
toliko su nam odnosi bili u q
sad prema njemu imam stvarno najtoplije prijateljske emocije, a tu kozmeticku liniju ne mogu da smislim
da li verujes da mi se isti osecaj mucnine, fizicke javi kad osetim da to koristi neko drugi
psiha je jedan zapetljani lavirint![]()
sa moderatorima vise ne komuniciramej bre, necemo da se vredjamo ovde![]()
ja nisam moderator, to sam ja, Zabicasa moderatorima vise ne komuniciram
prijatan dan vam zelim

to je strasnoPa ovo '92. Godiste ima skoro 30 godina
identifikuj sesa moderatorima vise ne komuniciram
prijatan dan vam zelim

sta me briga muljaj sta oces, sve je okej dok gace spadajuZato ja imam pkavo zeleno sivkaste
Pa ti pogodi kad muljam nesto![]()
))
Pa nisam ja pisao draKstor... loltebi je munjo neko hakovao profil![]()
Ljut sam na tebe...... Ahaaam......ja nisam moderator, to sam ja, Zabica![]()
Zašto tebi to smeta?Kako rekoh, sfe je to super, al bez trauma...ne znam da l je neko ovde davio 11 god. na isti način istu priču?
svi vole adrenalin al ne smiju jer su postenazena.comEto kako sam potrefila temu, da vas malo razgalim
))
)))Zašto tebi smeta ono što meni smeta?Zašto tebi to smeta?
Svako dođe i napiše šta hoće, pročitaš ili preskočiš, a nikom tema nije na dedovini porasla, pa da ima monopol na nju ili da uvodi pravilo ko o čemu i da li sme da piše.
Kad se dođe u te godine da bi mlađe od sebe? Pitam za drugaricu....Pa ne bi.
Šta će kome neki sredovečni matori tipovi, takve smo već izgustirale.
pa dosadi zenama, htjele bi nesto novo, nesto divljeKad se dođe u te godine da bi mlađe od sebe? Pitam za drugaricu....
Oko 40 godina je vrijeme za to.Kad se dođe u te godine da bi mlađe od sebe? Pitam za drugaricu....
Gde ćeš više divlje od onog između četrdeset i pedeset kad i zna i može i sme?pa dosadi zenama, htjele bi nesto novo, nesto divlje
Dobro, preneću drugarici, pa ona neka vidi.Oko 40 godina je vrijeme za to.
muskarci tih godina vec pokazuju znake starenja, koza stara, mirisi nisu kao kod mladica, sem toga, klinci mogu vise puta zaredom, piletinica je piletinicaGde ćeš više divlje od onog između četrdeset i pedeset kad i zna i može i sme?
Nista onda, bolje deda.muskarci tih godina vec pokazuju znake starenja, koza stara, mirisi nisu kao kod mladica, sem toga, klinci mogu vise puta zaredom, piletinica je piletinica