Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је све ствар афинитета. И енергије. Моја мама је исто увек била склонија млађим мушкарцима. Мени се то чинило као да старијим и стабилнијим није дорасла. Али ко зна шта је разлог. Не треба ни да ме занима. Док мени, супротно, само старији, који има искуство и критеријуме на основу њега, може да импонује. Просто, различити смо.

ovo je jedna velika istina, kad ti neciji miris krene smetati ic oveeeer
moj ex je koristio parfem i toaletnu vodu i kremu za telo i ruke, koji ni danas ne mogu da smislim
a sa njim sam sredila odnose potpuno
kad bih usla u auto koji smo zajedno vozili, a pre toga je koristio on, morala sam volan, menjac da brisem vlaznim maramicama
toliko su nam odnosi bili u q
sad prema njemu imam stvarno najtoplije prijateljske emocije, a tu kozmeticku liniju ne mogu da smislim
da li verujes da mi se isti osecaj mucnine, fizicke javi kad osetim da to koristi neko drugi
psiha je jedan zapetljani lavirint :)

Poslednja izmena:
То је све ствар афинитета. И енергије. Моја мама је исто увек била склонија млађим мушкарцима. Мени се то чинило као да старијим и стабилнијим није дорасла. Али ко зна шта је разлог. Не треба ни да ме занима. Док мени, супротно, само старији, који има искуство и критеријуме на основу њега, може да импонује. Просто, различити смо.
decurlija od 25 se brzo isgustriraju...muska zenska svejedno... dok ne sednes pa redjate zajedno domine nema tu ni s od sexa :lol:

Znam i starije koji su na nivou tinejdzera

decurlija od 25 se brzo isgustriraju...muska zenska svejedno... dok ne sednes pa redjate zajedno domine nema tu ni s od sexa :lol:
:mrgreen: :lol:

1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back