Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.733
Moj Dušan je 93. godište. Njegov drug iz razreda živi sa ženom koja je 75. godište, razvedena, ima decu koja su srednjoškolci. Svega ima u božijoj bašti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))mene je malo zbunio entuzijazam prema mogucim obavezama u takvoj zajedniciA nisam vam ni rekla.
Malo mi dosadio onaj.
Pa sam nasla novog. Tj veceras pijemo picence![]()

A brzo to mene popustimene je malo zbunio entuzijazam prema mogucim obavezama u takvoj zajednici
al sam pomislila, sta zna dete sta je 300kila![]()
Koje je godiste tvoj sin?E meni je juce jedna mama iz skole,sin 94 rekla sva sretna da ce postati baka.ja se zaplakala❤.u drakstoru
Nije lako biti ja
Hoces da mi pravis unuciceKoje je godiste tvoj sin?![]()

Pa vidi kako su lepi ovi moji.Hoces da mi pravis unucice![]()
moj ex je koristio parfem i toaletnu vodu i kremu za telo i ruke, koji ni danas ne mogu da smislimovo je jedna velika istina, kad ti neciji miris krene smetati ic oveeeer

MozePa vidi kako su lepi ovi moji.
Sta bi ti falilo.
decurlija od 25 se brzo isgustriraju...muska zenska svejedno... dok ne sednes pa redjate zajedno domine nema tu ni s od sexaТо је све ствар афинитета. И енергије. Моја мама је исто увек била склонија млађим мушкарцима. Мени се то чинило као да старијим и стабилнијим није дорасла. Али ко зна шта је разлог. Не треба ни да ме занима. Док мени, супротно, само старији, који има искуство и критеријуме на основу њега, може да импонује. Просто, различити смо.

Znam i starije koji su na nivou tinejdzeraТо је све ствар афинитета. И енергије. Моја мама је исто увек била склонија млађим мушкарцима. Мени се то чинило као да старијим и стабилнијим није дорасла. Али ко зна шта је разлог. Не треба ни да ме занима. Док мени, супротно, само старији, који има искуство и критеријуме на основу њега, може да импонује. Просто, различити смо.

decurlija od 25 se brzo isgustriraju...muska zenska svejedno... dok ne sednes pa redjate zajedno domine nema tu ni s od sexa![]()

pa to je valjda bolje nego rikvercnoZnam i starije koji su na nivou tinejdzera

kakve kuguarke na temiMeni ne bi smetalo da sam sa nekim ko je '92. ako je čist u glavi, to je taman fino mljac, mlado.

Не спорим.Znam i starije koji su na nivou tinejdzera
uvek musko mora da bude coravo da bi ga zena volela

proveri ti licnu za svaki slucaj..ako ima zelene oci to imaju samo lazoviPa ovo '92. Godiste ima skoro 30 godina

Па што тако на нас зеленооке?proveri ti licnu za svaki slucaj..ako ima zelene oci to imaju samo lazovi![]()

A lepim se za zelene ociproveri ti licnu za svaki slucaj..ako ima zelene oci to imaju samo lazovi![]()