86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
И ја. Али знаш, толеранција, танана осећања орхидеја што би Регина рекла, ово, оно...А не, ја увек кажем шта мислим.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја. Али знаш, толеранција, танана осећања орхидеја што би Регина рекла, ово, оно...А не, ја увек кажем шта мислим.

А не, ја увек кажем шта мислим.
Ako ti neko odgovori na tvoje misljenje, nije on orhideja nego ti, ako se zbog toga povucesИ ја. Али знаш, толеранција, танана осећања орхидеја што би Регина рекла, ово, оно...![]()

kod nas su se neki vratili, dobili su donacije, sredili kuce.. mi smo sredjivali sami.. i selo je, iako desetkovano, opet zalicilo na nesto.. ali ti ljudi su bili stari, poceli su da umiru.. kako koji umre, deo sela zaraste... sad ih preko zime ima dvoje iz dve porodice... doduse, kod dede je dosla cerka, brine o njemu jer mu je blizu 90 i gubi se... baba je kilometar dalje.. u prolece dolaze jos neki penzioneri (moj otac takodje) i budu do novembra.. dok ispeku rakijuovo nema sanse
jeste u ratu postradalo, al vec je bilo umiruce selo
rat je samo dokusurio
sad je vec i put do sela umro
... i tu smo mi 'mladji' koji ih obilazimo..Zašto?
Мислила сам на оне осетљиве. Бар се ја не љутим шта год ми ко рекао.Ako ti neko odgovori na tvoje misljenje, nije on orhideja nego ti, ako se zbog toga povuces![]()
Ti bi mogla da se nekako priključiš i sve do 42 god, a starije žene teFko ni u sanitetu, možda da nose drnč..Мислим да ни нама не би ништа фалило да имамо неку обуку, женама.
Za to su valjda ranije generacije imale tokom skole ucenje gadjanja i koriscenja oruzja.Мислим да ни нама не би ништа фалило да имамо неку обуку, женама.
meni niko nista nije mogao, pa ni ti tamo u vojsci po cijeni zivota. a ne smiju ubijati tamoJa sam za sluzenje vojske,bar 3 mjeseca da malo ocvrsnu. Stvaraju se generacije razmazenih i slabih muskaraca.
))
)))))Za to su valjda ranije generacije imale tokom skole ucenje gadjanja i koriscenja oruzja.
Чекај за почетак да разбијем флашу у кафанској тучиTi bi mogla da se nekako priključiš i sve do 42 god, a starije žene teFko ni u sanitetu, možda da nose drnč..
Msm, Dača je xpert za te vojne rezerve, pa može da objasni....
A je l bi bacila ćebe na nemački tenAk, ono iskeno?

Pošteno.Чекај за почетак да разбијем флашу у кафанској тучи![]()
a kad sam isao na gadjanje, kapetan je samo reko "zali boze metaka"Да. Сви смо учили расклапање пушке, ишли на гађање и тако...Остварила сам одличан резултат.
))Koja korist od toga tacno?Да. Сви смо учили расклапање пушке, ишли на гађање и тако...Остварила сам одличан резултат.
To su korijeni.moj kucerak je spaljen u oluji, ostali samo kameni zidovi... onda smo ga malo pomalo, kako smo mogli, dovodili u red..
cudno je to, nema para za koje bih prodao to imanje, a onda je u ratu otislo za dz... sanjao sam cesto kako se primicem, puzim poljem prema brdu kroz neprijateljske redove, strepim da ce me otkriti... gledam krovove... sve poruseno.. a opet, drugi put, ugledam moj krov netaknut i probudi se nada... mislio sam da nikad vise necu moci tamo otici.. al eto, dobroe
Koja korist od toga tacno?
dobio sam na kraju ocjenu 2 i to jedva samo da me se rijesea kad sam isao na gadjanje, kapetan je samo reko "zali boze metaka"
pusku nikad nisam htio da ocistim, sta su god rekli da treba da se radi nisam htio.... na kraju cijev puske je skroz zardjala, sjebala se puska))
)))Nije.2005.je bila najhladnija u mojoj duši,ali nije bila najhladnija zima.Zima 2012-je bila ona prava,hladna,sa dubokim snijegom,doduse tek negdje u februaru.2005. мислим да је била најхладнија коју памтим.
elektriko, jeste rasklapali mitraljez?