limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.118
Sunce sija kao da je proljece.Nisam jos izlazila napolje,ali ne djeluje da je sibirski minus kao sto najavljuju ovih dana.Kako je napolju? Pise minus 7. Vec par zima su blage,sad kao da je minus dvadeset![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sunce sija kao da je proljece.Nisam jos izlazila napolje,ali ne djeluje da je sibirski minus kao sto najavljuju ovih dana.Kako je napolju? Pise minus 7. Vec par zima su blage,sad kao da je minus dvadeset![]()
Poslednja bas hladna godina je bila 2012.koliko se ja sjecam.Tad je bilo minus,15,cak i 20.I dosta snijega.Negdje u februaru,pred kraj zime.2017 je bila grozno hladna, sad baš razmišljam kako ja tad tu hladnoću uopšte nisam osetila, bila trudna, ja majicu dugih rukava i tanki kaput, sad sam bila do pošte, smrzla sam se, džemper, debela jakna, kao u bade mantilu da sam bila
Užasno je hladno, nije problem temperatura već taj užasni vetar, grozan je.

Mene je kali naterala nocas oko pola 2 da je izvedem da piski I sledjena sam se vratila..dok ona namirise gde bi, cekaj je l ovde pisao onaj iz druge ulice, a ovo je pudla..doslo mi je da je prebijem ko mackuJeste, sećam se santi na Dunavu, al mi se čini da nije bilo hladno kao danas, garant nije bilo vetra, il sam bila mlađa deset godina![]()
Jel ona ima zdravstveni problem zbog kog piski nocu?Mene je kali naterala nocas oko pola 2 da je izvedem da piski I sledjena sam se vratila..dok ona namirise gde bi, cekaj je l ovde pisao onaj iz druge ulice, a ovo je pudla..doslo mi je da je prebijem ko macku
Ako si kraj Dunava ili neke rijeke,ne sumnjam uopste.Ovde je užasno, vetar ledi oči![]()
Lepo je sunce,samo duva vetarAko si kraj Dunava ili neke rijeke,ne sumnjam uopste.![]()
meni skroz jasno i sto ste prodaliA rekla sam i vise puta zasto je prodana.moji roditelji su ostarili i nisu vise bili sposobni da idu peske po vrletima,a deca su dorasla da im treba drustvo druge dece i izlasci
Joj smokvo, koliko je jutros lepoKako li je kod kvinsi na planini? Posle one kise,kad je stegao mraz,cuvajte se

Mi imamo plac u buljarici sa ucrtanim kucistem,ali daleko od plaze,skoro ispod magistrale.pre par godina kao da ga obidjemo,trava je visine coveka.to niko nece ni da kupi,samo stoji.a da treba da ga neko raskrci,silne pare bi uzeomeni skroz jasno i sto ste prodali
i sto je ostao zhal
ja bi se garant isto osjecala
tj meni je ostao zhal za babinim selom i kucerkom
u planini
to je sad mrtvo selo
cak su i putevi do njega zarasli
i nase je na papiru, al kao da i nije
osim u uspomenama
Joj,na planini na suncu uopste nije vazno koliki je minus.cisto uzivanje!Joj smokvo, koliko je jutros lepo
Posle kiše sneg ne prestaje skoro 24h, sad samo provejava. Napadalo ga baš puno i trenutno čiste staze jer pobogu ko je očekivao skijaše u 9 jutros![]()
Ja se spremila, izašla na čas, poligon zatrpan snegom. Otkažem i pomerim za 14h, a sad idem da šetam gde god mogu da zgazim i da uživam na - 15![]()
2005. мислим да је била најхладнија коју памтим.2017 je bila grozno hladna, sad baš razmišljam kako ja tad tu hladnoću uopšte nisam osetila, bila trudna, ja majicu dugih rukava i tanki kaput, sad sam bila do pošte, smrzla sam se, džemper, debela jakna, kao u bade mantilu da sam bila
Užasno je hladno, nije problem temperatura već taj užasni vetar, grozan je.
ovo nema sansemoj kucerak je spaljen u oluji, ostali samo kameni zidovi... onda smo ga malo pomalo, kako smo mogli, dovodili u red..
cudno je to, nema para za koje bih prodao to imanje, a onda je u ratu otislo za dz... sanjao sam cesto kako se primicem, puzim poljem prema brdu kroz neprijateljske redove, strepim da ce me otkriti... gledam krovove... sve poruseno.. a opet, drugi put, ugledam moj krov netaknut i probudi se nada... mislio sam da nikad vise necu moci tamo otici.. al eto, dobroe
Јуче ме је звао један тата из школе након родитељског да размени утиске па прешао на политику. Добили смо обавештење да се деца региструју у војну евиденцију. А он, пошто свако јутро сину скоро пунолетном трчи да спреми доручак, изгледа упрпао да ће му дете остати гладно ако оде у војску јер нема татице да му титраКако нам се ставови углавном разликују, а он вергла као навијен па не можеш ни прекинути, пустила сам га на звучник и радила себи нокте. Након његовог питања ”Шта је то патриотизам? Јел се то маже на хлеб?” надаљећу бити спречена да се јавим када позове.
Опет ћемо испасти вештице. Боље да ћутимоМој син је први мушкарац у фамилији који није служио војни рок. Мени је то тужно.

Опет ћемо испасти вештице. Боље да ћутимо![]()
Zašto?Мој син је први мушкарац у фамилији који није служио војни рок. Мени је то тужно.