електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
ja umem
i to prvo natjeram sagovornika da se migolji
zatim popustim lajnu i otvorim rupu da se kroz nju provucei svi donekle zadovoljni
То су супер-вештине. Немам их.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja umem
i to prvo natjeram sagovornika da se migolji
zatim popustim lajnu i otvorim rupu da se kroz nju provucei svi donekle zadovoljni
ja sam to proslaUvek treba odreagovati u takvim situacija i na vreme.
Imala sam i ja situaciju u vrtiću sa jednom učiteljicom, rešila sam to vrlo brzo.
Razlog je bio što je ona smatrala da nam je dete defektno jer je levoruka.
Srećom to nije bila njena stalna učiteljica, već povremena.
to se uciТо су супер-вештине. Немам их.
to se uci
kao i samokontrola
sustina je da svoj cilj nikad ne ispustas iz vida
ali se do cilja skoro uvijek moze mekano
ako bas ne moze
najlakse je djonom, ali i najskuplje
to je zapravo nebitnoU prosveti je ostao da radi samo onaj ko nema gde, na žalost. Situacija neće bit ništa bolja. Frustriranih tetki je sve više (a ni muški nisu boji).
Jbga, negde mora da bude glavna.
To je učiteljica u dnevnom boravku koliko sam shvatila? Ne mogu da listam, a dete ti je malo matoro za vaspitačicu koliko znam?
to se uci
kao i samokontrola
sustina je da svoj cilj nikad ne ispustas iz vida
ali se do cilja skoro uvijek moze mekano
ako bas ne moze
najlakse je djonom, ali i najskuplje
zasto poboguТај твој начин је добар ако намераваш да останеш у 'добрим' односима са том особом.
Мој се обично завршава трескањем вратима у смислу - сад сте ме видели и никад више.
pa dobroImam ja recimo ove neke indjance, šta god da im kažem oni urade sutrotno (radi sujeta). Kada po ko zna koji put su uradili ono što ne smeju, pozdravila sam im familiju pred gazdom, klijentima, decom, roditeljima... Sad samo da vidim dokle će to da ih drži.
zasto pobogu
uvijek je greska dupetom zatvoriti vrata
ja to radim samo u ekstremno nepopravljivim situacijama tj kad procijenim da mi je napor veci od benefita
na tebi je da procijenisНије грешка ако је стање неиздрживо. Већа је грешка остати и јести говна.
na tebi je da procijenis
pa dobro
okoncas taj odnos i okej

pa okejMene je gazda angažovao da uradim nešto što ovi njegovi koji već rade ne umeju. U pitanju je posao na duže staze, ali ja sam tamo dva puta nedeljno, treći put ode drugarica. Kad je gazda tu, ovi rade šta nas dve kažemo. Problem je što on često nije tu, e onda se ova dvojica prave pametni.
Nemam ja nikakav odos sa njima osim da im saopštim da ću da zovem gazdu![]()
У тим становима су пре стајали тако високо, скоро уз плафон. Не знам зашто тако...Zamalo da imam poplavu.pustim vodu iz vodokotlica,iscuri,napuni se,prestane da puni.izadjem,posle par min cujem bobi grebe na vrata,ostao unutra.otvorim,ono voda siklja u solju,ne pod pritiskom kao kad povuces vodu,ali nivo vode se opasno podigao.zatvorila sam dovod,mozda se plovak sjebbao.jako je visok,ne moze da se pogleda u njega ni kad se stane na solju,a mi nemamo merdevine.ne kapiram sto je ovako postavljen
Ne znam ni sto pisem ovakve budalastine ovde,ali poslednjih par dana kao dani mrmota,nista se ne desava,kao da sam u hrckovom tocku.a ne znam ni sta da promenim da izadjem iz njega
Ne,ovo smo mi renovirali.kod nas je stajao u nivou ledja kad sedisУ тим становима су пре стајали тако високо, скоро уз плафон. Не знам зашто тако...
Ne,ovo smo mi renovirali.kod nas je stajao u nivou ledja kad sedis

ja sam to prosla
al tu se moja keva najebala majke uciteljici
vrlo fino, al gorche
od ova dva prvi ti je bolji izbor@Tonci Provala, da li su ovo aparati sa istim funkcijama (osim kuvanja pod pritiskom kod tefala). Tj. da li vidis neku manu kod nekog od njih? Ako imas vremena da bacis pogled. Tebe pitam poato znam da koristis ove aparatice.
https://www.tehnomanija.rs/mali-kucni-aparati/multicookeri/tefal-one-pot-cy505e.html
https://www.tehnomanija.rs/mali-kuc...ips-aparat-za-kuvanje-na-pari-hd-3037-70.html