Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Боуже, мени никад није толико досадно :mrgreen:
Ni meni.
Nije mi jasno kako ljudi ne citaju? Piju kafu? Setaju? Druze se?... svasta nesto mozes kad ti je dosadno... samo da se ne riba...

Mene evo hvataju napadi sto sam dve sobe oribala... inace posle usisavanja budem besna kao ris!
Nikad necu shvatiti koncept ciscenja u kojem neko uziva.

inace, cekam fil da se ohladi
Nesto mi je tecan, jbla sam jeza ako se rastrocka :lol: ima u zamrzivac da ga gurnem ako treba... :lol:

Donela sam cvrstu odluku!
Sledece godine rodjendan slavimo u restoranu, ja cu i sutra ceo dan da kuvam, kosa mi je prljava, danas sam se raspala... e necu vise... lepo u restoran, tortu porucim, decu u igraonicu... svakako ovo sto ja radim niko ne ceni...

I to ne sledece... sinov za mesec dana slavimo u restoranu... i igraonici... muzu sam rekla da cu da mu prepustim organizaciju... jednom u zivotu...

Samo da me ne prodje :malav:

ECA7E2C9-AD8C-41F2-A545-C87701D46FDE.jpeg

U neku ruku se slazem,ali mladost ne iskljucuje eleganciju.
Mislim otkud ja znam,ne razumem se ni u nokte ni u krivi....
Dosla sam da kazem da kombinacija avokado namaza i kajgane preko nije nikakva.ubilo je jedno drugo.a vidim to se stalno preporucuje...avokado sa limunom i maslinovim uljem uz ceri paradajz mi je super.nista tu ne fali
Sinoc u jednoj grupi za izdavanje okacim garsonjeru.jutros nadjem 😠
Napisem privatnu poruku,pitam je o cemu se radi,kaze zena,jao sigurno unuci.i ne skine emotikon

Poslednja izmena:
Stavljam supu da se kuva. Pa imam da završim dve torte. Koje su juče popodne naručili za danas. :evil: Ali su redovne mušterije, pa nisam mogla da ih odbijem. A i februar je uvek mesec sa najmanje porudžbina, pa moram da prigrabim svaki dinar.
Posle podne pravim tortu za sutrašnji veliki 24. rođendan malog deteta. :heart:
Срећан му рођендан :heart:

Ja sam pila neke dvije vrste,i pravo da ti kazem nisam primijetila ama bas nikakav efekat ni na sta.
A posto nije jeftin,odustala sam od njega.
Bio je tečni u bočicama i prilično je ružnog ukusa,ali nije nepodnošljivo.
Он се пије као превентива. Тешко да може нешто поправити. Али може спречити да се поквари, тј. успорити.
Најбољи су они рибљи, јапански у кесицама. Али их нема баш дуго код нас.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back