електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Убих се зевајући. Лепим нешто па је можда од тог лепка. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ni meni.Боуже, мени никад није толико досадно![]()
ima u zamrzivac da ga gurnem ako treba...

sad cu da nabijem dupe u friziderHvalaLepa je boja noktiju

Bas deluje elegantnoAnemična.Cinober je boja za Čičak.
Čičak treba da izgleda živo i mlado. Elegantna treba da bude za 20 godina.Bas deluje elegantno
Razumeš se. Pametna si, iskusna itd, da te ne hvalim previše ovako rano.U neku ruku se slazem,ali mladost ne iskljucuje eleganciju.
Mislim otkud ja znam,ne razumem se ni u nokte ni u krivi....
Sad mi pise,ne mogu da nadjem vasu objavu,da niste obrisali,trazi mi link.kako da joj dam link od objave u grupi? Posaljem joj skinsot,ona ne moze da nadjeMozda ne zna da skine.
Ja pijem kafu, pa cu na pijacu i da stavim supu da se kuva.
Danas poptuno opusten dan u najavi![]()
Ali su redovne mušterije, pa nisam mogla da ih odbijem. A i februar je uvek mesec sa najmanje porudžbina, pa moram da prigrabim svaki dinar. 

Мени није. И колаген често имају акцију 1+1. Имам и њихову картицу. Могу ти је сликати па послати, да је користиш. Или тражи да ти направе.Kod nas je benu skup,bas me cudi
Срећан му рођенданStavljam supu da se kuva. Pa imam da završim dve torte. Koje su juče popodne naručili za danas.Ali su redovne mušterije, pa nisam mogla da ih odbijem. A i februar je uvek mesec sa najmanje porudžbina, pa moram da prigrabim svaki dinar.
Posle podne pravim tortu za sutrašnji veliki 24. rođendan malog deteta.![]()

Он се пије као превентива. Тешко да може нешто поправити. Али може спречити да се поквари, тј. успорити.Ja sam pila neke dvije vrste,i pravo da ti kazem nisam primijetila ama bas nikakav efekat ni na sta.
A posto nije jeftin,odustala sam od njega.
Bio je tečni u bočicama i prilično je ružnog ukusa,ali nije nepodnošljivo.
Нокти су ти баш лепи!
Da, da... Veliko će u maju 28.Tvoje malo dete puni 24![]()
Da, da... Veliko će u maju 28.