Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево, куцкала се мало са Ред данас, па ми пробудила форумашки инсект :lol:
Ок смо сви, дете је само мало уморно од обавеза, ја имам викенд, а она ни то...
Ви сте сви ок?
Јел било нечег занимљивог што сам пропустила, или кућа- посо, посо - кућа :lol:
Ту смо како си нас оставила :lol:

kakav je osecaj kada dobijes?depresija kod tebe?
Kako kad.
Uglavnom pms je nervoza, nekad blaga a nekad uzasna nepodnosljivost, besnoca, nervoza, histerija, agresija... svadjam se...
Kad dobijem osecam se kao izduvani balon. Dan dva... iznervira me svasta ali nemam snage da ista radim povodom toga ni da se svadjam, samo pizdim u sebi...
A onda izadje sunce :malav:

Posle kazu zenama lako. :aha:

Kako kad.
Uglavnom pms je nervoza, nekad blaga a nekad uzasna nepodnosljivost, besnoca, nervoza, histerija, agresija... svadjam se...
Kad dobijem osecam se kao izduvani balon. Dan dva... iznervira me svasta ali nemam snage da ista radim povodom toga ni da se svadjam, samo pizdim u sebi...
A onda izadje sunce :malav:

Posle kazu zenama lako. :aha:
jel pijes neki lek za smirenje da te prodje sve to?

1612641132710.png

Posle ove posete, a ići ponovo neću, stvarno sam shvatila da sam ja povlašćena gde živim :heart:
moja knjigovodja je prodala stan u kosutnjaku u zgradi koja gleda na ski stazu i za te pare kupila duplu kvadraturu u novogradnji na banovom brdu
tolika je vrednost lokacije bila
kaze super jeste, al jebene lipe pustile korenje ispod zgrade i popucao je temelj zbog toga
oko mene suma, al od sume zrak sunca ne moze da se probije kroz moje prozore
kad dodje prolece i lipa procveta, psujem svaki dan zbog polena koji unosim u stan, toliko ga ima
kad dodje zima, ne mogu da sidjem sa brda do pozeske zbog neociscenih ulica i leda, nece ni taksita da me vozi kad ostavim auto na parkingu
zidovi tanki, ubi me komsija kad u 5h ujutru krene da trci po traci
sa druge strane, cujem svaku rec kad drugi komsija sa zenom planira odmor..skuvam sebi kafu i dodje mi da se ukljucim u razgovor
zaboravim nesto da kupim, nemam prodavnicu u blizini, nemam ni apoteku
kad mi treba pijaca, place mi se kad pomislim da treba da se spustam ponovo do pozeske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back