Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vučem se ko prebijena od 6, odavno nisam ovoliko loše spavala.
Najzad se rasvešćujem pa da idemo napolje na sunce, biću ko vampir, samo šištati unaokolo
To ti je zbog mladog meseca,nocas bi trebalo mnogi da su osetili nesanicu,teskobu,uznemirenost.al zato od sada mnogi ce imati i sansu za nove poslove,napredovanja,spoznaje.samo treba da se suocimo sa svojim strahovima,demonima i da sagledamo put kako dalje i na bolje
To sam prepricala onako ugrubo tekst,ne znam ni sto citam takve stvari kad ne verujem u to

To ti je zbog mladog meseca,nocas bi trebalo mnogi da su osetili nesanicu,teskobu,uznemirenost.al zato od sada mnogi ce imati i sansu za nove poslove,napredovanja,spoznaje.samo treba da se suocimo sa svojim strahovima,demonima i da sagledamo put kako dalje i na bolje
To sam prepricala onako ugrubo tekst,ne znam ni sto citam takve stvari kad ne verujem u to

Čuj, ja se roštiljala zbog neke ponude za posao pa ti vidi ima li tu nečeg ili nema :zper:

Ja sam spavala ko top samo kratko!

Iskreno, oduvek sam mislila da sam lenja, ali sam možda i kukavica, mnogo mi je lepo dok ne moram da razmišljam o poslu niti odgovornosti, sad mi je opet baš frka, celu noć sam se prevrtala :lol:
E znas sta,zena koja radi po kuci sve ne moze da bude lenja...Jednostavno te frka da izadjes ponovo iz zone konfora.
Navici ces se brzo i zaboraviti...Trema na pocetku je dobra stvar.Samo guraj!!!

To za labilne važi, oni ionako čitaju te gluposti o uticaju mesečine na mladež na dupetu...ok, mogao sam da kažem i kraće da spavam bogovski..

E znas sta,zena koja radi po kuci sve ne moze da bude lenja...Jednostavno te frka da izadjes ponovo iz zone konfora.
Navici ces se brzo i zaboraviti...Trema na pocetku je dobra stvar.Samo guraj!!!

Ma domaćica sam 2.5 meseca, što se toga tiče nije mi problem, već što mi je frka od struke, predugo sam bila bez ruku u veterini, ali ova žena me je već jednom zvala da radim za nju pa sam se ja utronjala i nisam htela da napustim onaj prethodni posao, za koji svi već znaju koliko je truo bio.
Sad me je opet zvala, hoće da me čeka do aprila, rekla sam joj da neću pre toga da počinjem (da završim master na miru), ona je skroz u fazonu nema veze, čekaću.
Šta je videla u meni, ne znam, al znam da mi je frka :lol:

Ma domaćica sam 2.5 meseca, što se toga tiče nije mi problem, već što mi je frka od struke, predugo sam bila bez ruku u veterini, ali ova žena me je već jednom zvala da radim za nju pa sam se ja utronjala i nisam htela da napustim onaj prethodni posao, za koji svi već znaju koliko je truo bio.
Sad me je opet zvala, hoće da me čeka do aprila, rekla sam joj da neću pre toga da počinjem (da završim master na miru), ona je skroz u fazonu nema veze, čekaću.
Šta je videla u meni, ne znam, al znam da mi je frka :lol:
:heart:

a gledaj na to ovako, prihvatis lepo taj posao, radis nekih 2-3 godinice a u medjuvremenu ce poglavnik da potpise sporazum sa nemcima da i vas veterinare isporuci njima na rad, kao medicinare :lol:

Ne verujem ni ja, ali i ja ovih dana nešto loše spavam, em zbog posla, em imam nekih situacija koje treba srediti ali nikako da se srede.
Sve ću ja to laganica.
Zeznuto što neke stvari ne zavise samo od mene već i od drugih ljudi.
Sad samo treba ostati smiren i staložen, a u meni sve kuva.

:heart:

a gledaj na to ovako, prihvatis lepo taj posao, radis nekih 2-3 godinice a u medjuvremenu ce poglavnik da potpise sporazum sa nemcima da i vas veterinare isporuci njima na rad, kao medicinare :lol:
I Švabe se zatvaraju, trenutno,kao, hermetički, zbog Korone....al da i ja mislim, a eo ne znamo se uopšte, da je Luna potencijal u veterini, to stoji..ne znam ni zašto...i čak sam pomislio na njen posao, al je Bogu iza leđa, jbga, dobra kinta al nije to vredno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back