електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Тако ја покушавам да пушим неупаљену цигарету.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto je bolje nego pijano govedo koje zapaljenu stavi za uho...I sad ima oziljak na slepoocnici kao podsetnik.Тако ја покушавам да пушим неупаљену цигарету.
A zasto ga zovu ketler? To mi nikako ne ulazi u glavu,obican elektricni cajnikja uključujem ketler bez vode i pravim razna druga sranja
pa ne znam, ja čuo od drugihA zasto ga zovu ketler? To mi nikako ne ulazi u glavu,obican elektricni cajnik
ja sam ih pronalazio i na ocimaТако сам ја нашла наочаре међу есцајгом, после једно два сата грозничавог тражења.
uh, dzezvu sam przio nebrojeno putaNedavno sam uspeo dzezvu od prohroma da sprzim..Toliko se pregrejala kad je isparila voda da je pocrnela i morao sam da je bacim...
A da ne pricam da sam pola kuce pretresao gde mi je daljinski,i setim se da sam uzimao vodu iz frizidera...Spustio ga pored mleka i otisao.
ja sam ih pronalazio i na ocima
Na isto nam izadje,cim zaboravljamo ))Нисам ја склеротична него радим пет ствари одједном.
i to je sprzim tako da je zavarim za ringlu... ne mozes je odlepiti dok se malo ne ohladiuh, dzezvu sam przio nebrojeno puta
Zbog takvih slucajeva sam aktivirao karticu na telefonu.Valjda necu zaboraviti oba u isto vremeНајдражи су ми одласци у радњу без новчаника. Неколико пута ми се десило. Узмем га да ставим паре и онда заборавим да убацим у ташну.

i šta onda, ideš po gradu i malo malo gledaš fotku?Ја фотографишем шпорет да бих била сигурна да сам све искључила.
i šta onda, ideš po gradu i malo malo gledaš fotku?