gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
A daleko mi onaj bio. Da se cimam za svako vidjanje u auto pa vozi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je jedna velika istina, kad ti neciji miris krene smetati ic oveeeerДок ми се мирис не смучи![]()
Нова тура, нова авантура. Чекам ппA nisam vam ni rekla.
Malo mi dosadio onaj.
Pa sam nasla novog. Tj veceras pijemo picence![]()

Истина. Као што је однос чврст док ти прија, док ти мирис, када ти је тешко каже- биће све у реду.ovo je jedna velika istina, kad ti neciji miris krene smetati ic oveeeer
Nemam ja ništa protiv njenog ili bilo čijeg života. Niti me njen život interesuje.smoki ne izgleda kao neko ko se traumira na taj nacin. zena zivi svoj zivot onako kako zeli, sta me briga nek pominje 100 puta dnevno
Zato što je indikativno.ne znam zasto lepu uspomenu poistovecujes sa traumom?
Као да мора бити не знам шта. Уживај у тренутку.A moram dati sansu pa mozda nabodem i da mi odgovara
Другарица која има 42 је са типом који је 92., а смртно се увреди када њу мува тип 10 година старији од њеA muvkao me neki mali slatkis.
Msm mali.
Nije mali. Visok, crn a oci neke zelene, pa onako sa crnim trepavicama. Mnogo je sladak.
Radi isto u kcv
Ali mali je '92. Godiste hehehehe

A muvkao me neki mali slatkis.
Msm mali.
Nije mali. Visok, crn a oci neke zelene, pa onako sa crnim trepavicama. Mnogo je sladak.
Radi isto u kcv
Ali mali je '92. Godiste hehehehe

nabosces se svakakoA moram dati sansu pa mozda nabodem i da mi odgovara

da je starije ne bi valjalo :mrgren:Meni ne bi smetalo da sam sa nekim ko je '92. ako je čist u glavi, to je taman fino mljac, mlado.
Осим што некада подигнеш мајицуMislim, hipotetički meni, ja sam udata poštenažena.com

Осим што некада подигнеш мајицу![]()

Nema sunca, još pada sneg, ali se u zimskoj opremi napolju ne oseća - 15Joj,na planini na suncu uopste nije vazno koliki je minus.cisto uzivanje!

da je starije ne bi valjalo :mrgren:
Zvala sam ga na kafu u zelenu zonuMeni ne bi smetalo da sam sa nekim ko je '92. ako je čist u glavi, to je taman fino mljac, mlado.
Па слободна си. Можеш шта год хоћеш. Брига теA mnogo je lep. Mozda probam![]()

Sad bih nesto rekla za nas zauzete,al aj necuПа слободна си. Можеш шта год хоћеш. Брига те![]()