- Poruka
- 7.078
@tab503 i ovde obavestenja ne rade na mobilni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde si Milance, pusti sad Taba, stariji covek mora da spava@tab503 i ovde obavestenja ne rade na mobilni

kako ko...imate jos 23h i 20 min.![]()
Marfijev zakon.Isti sam potpuno,konjosem hocu da riknem,i kad legnem nema spavanja...Gledale smo neku dobru seriju tipa Sve njene tajne ili The Secrets She Keeps, ali smo kod 4 posustale jer treba da se ustaje ujutru. Tamo sam džonjala uz tv sad ne mogu oka da sklopim.
To sam već utvrdila kao surovu istinu.kako ko...
Meni je petak poceo kad je kod vas bilo vreme rucka)))
Marfijev zakon.Isti sam potpuno,konjosem hocu da riknem,i kad legnem nema spavanja...
Znas ono,ako ti se ne spava kad legnes,ne brini se,spavace ti se kad ustanes?
aman, kad si vec zapeo, evo ti mozes i u subotu oko rucka da cestitaskako ko...
Meni je petak poceo kad je kod vas bilo vreme rucka)))

Neeeeeaman, kad si vec zapeo, evo ti mozes i u subotu oko rucka da cestitas![]()

A ja izasla sa korpom, okacenom za ruku, i dosla na pola puta do kuceНајдражи су ми одласци у радњу без новчаника. Неколико пута ми се десило. Узмем га да ставим паре и онда заборавим да убацим у ташну.
To je ok, Matijevic nije satanista koji hoce sve da nas pobijePročitala sam negde apropo sumnjicavosti... Ne veruje u sastav vakcine a jede viršle od Matijevica

gde si Milance, pusti sad Taba, stariji covek mora da spava![]()

Da, linkovi,a onda izjava kako virus gripe nije mutirao zadnjih 100 god, scientist koji lajkuje lupetanja one lude antivakserke, sve sami strucnjaci za imunologiju koji banalizuju virus i racunaju koliko ce para da zaradi bil gejc, sve nesebicni borci za slobodu, a rezultati njihove borbe su "fenomenalni" - pune bolnice bolesnih na intezivnoj, samo sto to nisu stvarno bolesni ljudi nego "mamlazi sa temperaturom 37,2 kojima nije nista"Mislila sam da samo imam losu srecu i da ovu temu i Zene uvek otvorim u ono vreme kada ista grupica salonski misionari o svojim teorijama zavere pokusavajuci da to poturi pod slobodarski nacin razmisljanja i odgovornost prema drustvu. O finim nacinima provociranja, tipa:“Nas je sef pitao da li cemo se vakcinisati. Ne znam sta je s njim, bio je normalan.“, sto implicira da su drugi koji o vakcinsciji ozbiljno razmisljaju nenormalni. Pa price o zdravom razumu, sto znaci da ga drugi, koji misle drugacije, nemaju, itd. A onda se sve to upakuje u „samo izrazavamo svoje misljenje“.
Plasiraju se linkovi ne bi li se stekao utisak da o toj tematici zaista nesto ozbiljno znaju, Chichi lajka sve. Meni dodje da je pitam:“Ok, Chichi, be nice and explain to us the known unknowns of T-cell immunity to Covid 19?“
Ista grupa koja je od pocetka protiv svega sto ima veze sa Koronom. WHO se, naravno, potpuno ignorise. Jer sta oni znaju?! Na forumu ce se pronaci istina. Eksperti na sve strane, ali niko da im dozvoli da rese ovo pitanje s kojim svet skoro godinu dana ima problema.![]()

Ma probudila se pa zaspala opet. Zavrsavam kafui palimBoki, ne spavaš?
Lajkujem plavu piranu....đa mi se...
Ja ko vucko na drugoj slici.otkrila sam da su maske super za setnju po ledenom vazduhu