Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sladje nego kako!to sto je jel hoces,hocu,moze za kratko,al to da se oboje pecemo na tihoj vatri daje neku dublju notu,sansu da to traje mnogo mnogo duze
Код мене не. Ја се временом хладим. Натезање, игрице,... Све ми је то досадно.
Ако није у стању да ме зграби одмах, када сам најзанесенија и када је страст најјача, прође ме. То ми је исто као када прегладниш, па после ни не можеш да једеш.
Нисмо сви исти, наравно. Ја овако функционишем.

kad ste kod stitne, zmuu proradila stitina odjednom
opako
otisla u tri lepe, nikada sa njom nije imao problema
i samo hop. smrsao 9 kg za 3 meseca
meni sesto culo kaze da proveri stitnu i ispostavi se da je hipertireoza i da je bas jaka
sreca pa smo nasli odmah dobru dr
kaze za ovo stanje bi trebalo hitno bolovanje i planina
itako
nema nista ni od bolovanja, ni od planine samo se nadam da ce shvatiti da ne moze vise dva posla da radi, ne mo ze
i def ce prelomiti i otkacici polako jedan posao
tara, moras da ga nateras da promeni nacin zivota ako on nije na to spreman.
zasto ne moze na bolovanje dok se stanje malo ne regulise?

tara, moras da ga nateras da promeni nacin zivota ako on nije na to spreman.
zasto ne moze na bolovanje dok se stanje malo ne regulise?
Zato sto je upravo potpisao neki ugovor za neki projekat u softveru koji samo on zna u tom sektoru za sada i treba da obuci ostale, a nema odlaganja pocetka projekta

Na drugom poslu moze, ali taj drugi planira da otkaci skroz i to sam mu dala ultimatum do ng jer stvarno dalje ne ide
Hebes pare i poslove, para nikad dosta svakako

Zato sto je upravo potpisao neki ugovor za neki projekat u softveru koji samo on zna u tom sektoru za sada i treba da obuci ostale, a nema odlaganja pocetka projekta

Na drugom poslu moze, ali taj drugi planira da otkaci skroz i to sam mu dala ultimatum do ng jer stvarno dalje ne ide
Hebes pare i poslove, para nikad dosta svakako

Ovo je meni bilo najbitnije da prelomim u glavi.
Kad sam prelomila prodisala sam.

to je stvarno previse, cuvaj ga, jebesh pare, moze se biti sretan i bez mnogo novca
znam doco
msm tupim mu vec duze i on sam zna i sve kao ok jos ovo, jos ovo, jos ovo

msm ja kazem da nadje jos tri posla kinta bi se spiskala
da ne spominjem sto stvarno ne moze tako ni zbog j i sto se gubi sustina porodice i na kraju ce sve da se raspadne u jurnjavi itaj boga za cim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back