- Poruka
- 29.459
Imenice koje označavaju zvanje koriste se za oba pola.
u praksi sem doktorke (lekarke), novinarke i sefice, korisecene su uvek titule u muskom rodu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imenice koje označavaju zvanje koriste se za oba pola.
Инжењерка...није ни важно, ружно је и смара.
Ја сам дипл.филолог, и кад би ми неко рекао филолошкиња, добио би першинг у главу.
Није нама до занимања у женском роду, има много већих проблема од тога, али ако некоме значи за мазање очију, слободно.

Jao Medo ja tebe obožavam, večito me zasmeješopet politika, ček ja koju da prebacim .....
kupim ja juče šljive, velike ko kajsije a kisele ko oskoruše....i sad žvaćem i kukam, dduša mi se skupila ko sintetika na pranju na 90....

u praksi sem doktorke (lekarke), novinarke i sefice, korisecene su uvek titule u muskom rodu.
da magistar nije u zenskom rodu magistra? mozda ispadne i magistrala ibarska...![]()
Ниси чула за директорку, управницу...?
nece baba kod muskog.

kupacicaA žena kupac?

Pilotkinja![]()

КупачицаA žena kupac?

ne prepisujКупачица![]()

valja se...mislim treba tako ne da se kotrljam...a i to sam blizuJao Medo ja tebe obožavam, večito me zasmeješ![]()

Najpre ce da te zatrpaju hejtonja smajlicima.Нема Меде, тражи везу да ме банују![]()
))))3 šljive su voće za zdravlje, sladoled je za plezir![]()
)))) Па да, воће се хејтује на конто сладоледа.

pa kad je ličioЧим се то на било који начин дотакне политике знаш да нема ни г од госпоштине.