- Poruka
- 63.764
А мајчица после лечи 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ти увек помислиш на то...Ja ne smem ni da napisem na sta pomislim kad neko kaze Umakanje![]()

nisam vejocao Cicak, kako si ovih dana?
jel @pura moca tu negde da ga priupitam da li je u petak popodne bio u blizini hotela Jugoslavija? ucinilo mi se, kad sam izlazila iz ulaza da sam te videla kako sedis u kaficu sa nekim ortakom, ali sam samo prozujala pored, posle me bilo blam da se vracam da proveravam ti li si. :

Хир ви го агенJa za umakanje u saft kazem topkanje, a za mazanje kremama mackanje.

Mackanje je umkanje i nemoj vise da me nervirate![]()

УмкањеMackanje je umkanje i nemoj vise da me nervirate![]()

ja kad umacem cuje se flop!top, top, toooooop...tako se cuje kad ja umacem lebac u saft.![]()
@Affro* како ти је прст?

Јао...ебо Марфија, како увек потрефи где највише боли...nisam afro, ali cu da odgovorim...ja sam prebila srednji prst na desnoj nozi. ispalo mi zaledjeno meso iz zamrzivaca i pravo na moj prst.![]()
Јао...ебо Марфија, како увек потрефи где највише болим![]()

Ужас...као кад звекнеш мали прст о кревет...боли у пм.upravo marfi..sad sedim s aladnu oblogu na prstu da ne optekne. ono ko kamen da mi je pao.![]()
gospode, citam da si prebila desni prst na srednjoj nozinisam afro, ali cu da odgovorim...ja sam prebila srednji prst na desnoj nozi. ispalo mi zaledjeno meso iz zamrzivaca i pravo na moj prst.![]()

**** te vuk karadzicУмкање
Метло, сад си ме изнервирала...
Чекамо Афро![]()