Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego fajt na forumu oko toga da li deca treba da nose maske je mala beba u odnosu na fajt na istu temu u viber grupi

a program koji smo dobili je straubalan
casovi za prvi u drugi razred od 8-11h, odeljenja se dele na pola, uciteljice dolaze na dopunu jer jedna ne moze da pokrije, pa nor pola odeljenja ima dva casa mat druga srpski, pa se rotiraju
onda od 11h 3i 4 razred i tako do 20h
uz to 3 nedelje idu, jednu ne idu
maske obavezne

i sad od 11h j treba da bude u boravku do 17h za koji niko ne zna kako ce da izgleda ni gde ce da bude jer ne smeju da se mesaju deca a nece imati vrv ni obrok

tragikomicno
eno vec prete ispisivanjem dece iz skole :lol:

i treba da prijete, to je suludo sve

Da ali ne treba da prete ko kokoske u viber grupi sa toliko debilnim izjavama da je tragicno
ma nemam pojma sta pricaju u viber grupama
al mi je jasno sta planiraju nase vajne vlasti
za skole i vrtice
i zlo mi je fizicki vec
dok za to vrijeme normalne zemlje donose normalne odluke
i naravno trpe napade zbog toga

https://www.google.com/amp/s/www.fo...y-in-preventing-coronavirus-transmission/amp/

za mene to vise nije pitanje korona virusa vec kompletnog nacina zivota
argument da je japan tako smanjio sirenje gripa je dokaz tome - aj sad za svaku prehladu furamo maske i sjedimo u samoizolaciji kako bismo bili zasticeni..oh, wait...ali tako necemo dugorocno biti zasticeniji vec podlozniji...

Screenshot_2020-08-03-16-20-49-1.png

😎

Али ме нервира јер увек замишљам помаду.
Е, па кад ниси из наших крајева, ево питај Метлу, крема је последње што нам падне на памет. Увек нешто сласно, сочно и масно за мацкање ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back