Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Значи то је масовна појава.
Masovna. Pisi +1 za mog.
Dodje nervozan kao pas, isprica mi sta se desilo, ja svaki put jos vise sokirana, jer x osoba uspeva uvek novom gluposcu da zaseni staru... skenja me, pokvari mi dan, popizdim bas bas... dodje vece on me zagrli sa osmehom i mrtav ladan pita:”Sta ti je? Sto si nervozna?” Al onaj opusteni osmeh kao da mu je sve na svetu idealno... ili jos gori komentar:”Sto se ti nerviras oko toga?!” :lol:
Pa mu onda zabranim da mi prenosi takve stvari neko vreme jer ispadam kanta za smece...
Sad sam u fazi da samo kazem “Boli me k!” I zaista to mislim. :zaljubljena:
Ово радим и ја. Када ме нешто баш јако мучи, а руке ми везане, немам тренутно решење, преспавам већи део дана. После буде лакше.
Ti sam radila kao dete... pa i negde do 20-e...
Ako sam preko dana u krevetu, dve stvari mogu biti, losa ocena ili me momak ostavio. :lol:
Sad pokusavam da sebe ponovo vratim u te faze, opustim glavu... ko ih sve j
Jeste li spremni? :ceka:
Spremni i cekamo!
Tako se prati na času :lol:
Jeste, hvala, i koristim ovu priliku da i smokvinom žmuu čestitam rođ koji je bio pre dva ili će biti za jedan dan a nije ni da ima veze :lol:
Srecan rodjendan! :zaljubljena:

cao Cicak, kako si ovih dana? :)
jel @pura moca tu negde da ga priupitam da li je u petak popodne bio u blizini hotela Jugoslavija? ucinilo mi se, kad sam izlazila iz ulaza da sam te videla kako sedis u kaficu sa nekim ortakom, ali sam samo prozujala pored, posle me bilo blam da se vracam da proveravam ti li si. :

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back