електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Škure se kaze u CG, nema žsluzina kod njih, možda u Kotoru ali tamo nisu Crnogorci već Bokelji, većinom Hrvati
Такозвани Хрвати. Нема Хрвата у Боки нити их је било.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Škure se kaze u CG, nema žsluzina kod njih, možda u Kotoru ali tamo nisu Crnogorci već Bokelji, većinom Hrvati
Рекла сам у ЦГ, него ти издвајаш Котор, а за Котор поуздано знам да су шкуре.I u BudvU i u BečićE![]()
SalUkatreMi kazemo Šalokatre!
Jok!SalUkatre

Na ocima imamo kapkeKakve žaluzine, kod mene su to kapaci. Jedan je kapak, dva i više su kapaci.
Ne mozeMoze li se to zvati roletne? Ili su roletne samo one koje se rolaju?
Pa množina je drugačija, vidiš da sam lepo napisala.Na ocima imamo kapke
Mada sam cula i za to
Kod nas je mnozina kapciPa množina je drugačija, vidiš da sam lepo napisala.
A i drugačije se akcentuje.
To rednoslava zakucaj ihKakve žaluzine, kod mene su to kapaci. Jedan je kapak, dva i više su kapaci.

Опет си закувала.To rednoslava zakucaj ih![]()
Ne moze zaluzina da bude isto sto i roletnaMoze li se to zvati roletne? Ili su roletne samo one koje se rolaju?

Ocekujem procenat od zabicine moderatorske plateОпет си закувала.

Baš me mrzi, inače bih sad snimila na vocaroo kako se akcentuje.To rednoslava zakucaj ih![]()

А зна се, ко чека, умре чекајућиOcekujem procenat od zabicine moderatorske plate![]()

Ja kolko se secam prozorski kapci su ono sto je troja kacila burgijomBaš me mrzi, inače bih sad snimila na vocaroo kako se akcentuje.
Dakle, kapaci i nema dalje.![]()

Znači, Metlo, brate, pojma ti nemaš.Ja kolko se secam prozorski kapci su ono sto je troja kacila burgijom
Nisu zaluzine isto sto i kapci
![]()