Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam za vma ali znam da mi je predaleko i da moram da promenim 2x po 2 prevoza tamo i nazad, a ko zna koliko bi se nacekala i kad bi me primili još bez uputa. Ludilo.
Popila Loperamid bar regulisala creva. Popila vitamina sto imam u kuci plus Diklofen duo. Mirujem, samo cu da ustanem da pojedemo nesto tako do sutra. Valjda sutra bude bolje, jedino sam saznala da treba da uradim onaj snimak kostiju za osteoporozu, bez njega ne smem ni na masažu kad bi htela. Ma znam da je od onoliko silne hemije nego onako gundjam.
VMA je do 1. jula bila na režimu samo hitni slučajevi. Ne znam kako sad rade. Ako ti trebaju telefoni za informacije mogu da ti ih pošaljem, sigurno mogu da se nađu i na netu.

Možda su trenutno u normalnom režimu, pre nego što se počne drugi krug.
Vidim da ti trenutno ne treba, ali ako treba neka kontrola da se ugrabi trenutak, posle ko zna šta će biti.
Hvala ne vredi da bi snimila nesto kod njih isto treba uput i da se zakaže za ko zna kad.
Trenutno bi mi bio najbitniji DEXA snimak, a njega rade na Reumatoloskom. Čekaću, i nadam se dočekati, strpljiva sam ja.

Најбољи лекари су одавно напустили ту установу...
Само нисам сигурна да ли су лекари отишли, па је установа пала, или је установа девалвирала па су је лекари напустили.
Некада је тамо радила сива еминенција српског здравства.

Само нисам сигурна да ли су лекари отишли, па је установа пала, или је установа девалвирала па су је лекари напустили.
Некада је тамо радила сива еминенција српског здравства.
Синхронизовано.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back