posalji je na let pokvarenim jodnomotorcem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

juu naopako...zena je bas cool, sa njom uvek neka zajebancijaposalji je na let pokvarenim jodnomotorcem![]()

sorryjuu naopako...zena je bas cool, sa njom uvek neka zajebancija![]()
VMA je do 1. jula bila na režimu samo hitni slučajevi. Ne znam kako sad rade. Ako ti trebaju telefoni za informacije mogu da ti ih pošaljem, sigurno mogu da se nađu i na netu.Ne znam za vma ali znam da mi je predaleko i da moram da promenim 2x po 2 prevoza tamo i nazad, a ko zna koliko bi se nacekala i kad bi me primili još bez uputa. Ludilo.
Popila Loperamid bar regulisala creva. Popila vitamina sto imam u kuci plus Diklofen duo. Mirujem, samo cu da ustanem da pojedemo nesto tako do sutra. Valjda sutra bude bolje, jedino sam saznala da treba da uradim onaj snimak kostiju za osteoporozu, bez njega ne smem ni na masažu kad bi htela. Ma znam da je od onoliko silne hemije nego onako gundjam.
koga god znam ko je otiso na vma na bolnicko lecenje nije se vratioVMA je do 1. jula bila na režimu samo hitni slučajevi. Ne znam kako sad rade. Ako ti treba telefoni za informacije mogu da ti ih pošaljem, sigurno mogu da se nađu i na netu.
Imam broj, hvala. Ja za njih sigurno nisam hitan slučaj.VMA je do 1. jula bila na režimu samo hitni slučajevi. Ne znam kako sad rade. Ako ti treba telefoni za informacije mogu da ti ih pošaljem, sigurno mogu da se nađu i na netu.
Mnogo loše rade unazad godinama. Nemam mnogo lepih reči za tu kliniku.koga god znam ko je otiso na vma na bolnicko lecenje nije se vratio
Možda su trenutno u normalnom režimu, pre nego što se počne drugi krug.Imam broj, hvala. Ja za njih sigurno nisam hitan slučaj.
ma ebes apartman kad odes u bolnicu i kad ti nije do zivotaMnogo loše rade unazad godinama. Nemam mnogo lepih reči za tu kliniku.
Super su im apartmani za naše standarde, svaka soba ima kupatilo i eto, to bi bilo to.
To da kažem neku dobru reč.ma ebes apartman kad odes u bolnicu i kad ti nije do zivota
jos kad ti prolaze one sestre okicene zlatom ko ciganke...
Hvala ne vredi da bi snimila nesto kod njih isto treba uput i da se zakaže za ko zna kad.Možda su trenutno u normalnom režimu, pre nego što se počne drugi krug.
Vidim da ti trenutno ne treba, ali ako treba neka kontrola da se ugrabi trenutak, posle ko zna šta će biti.
Zapravo imam 73,al mogu da se ugojimMoj broj!![]()

Најбољи лекари су одавно напустили ту установу...ВМА већ дуго нема репутацију какву је некада имао.
Na zalost.Најбољи лекари су одавно напустили ту установу...
Само нисам сигурна да ли су лекари отишли, па је установа пала, или је установа девалвирала па су је лекари напустили.Најбољи лекари су одавно напустили ту установу...
Zapravo imam 73,al mogu da se ugojim![]()
Poslala sam ti na insta da vidis Riker ima popust na sve![]()
Onolika žena, a samo 73 kile!
Синхронизовано.Само нисам сигурна да ли су лекари отишли, па је установа пала, или је установа девалвирала па су је лекари напустили.
Некада је тамо радила сива еминенција српског здравства.
Vratila se sa treninga, umesila slane štapiće i sad ću lepo da ze izvrnem i gledam seriju