86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Дивно је време 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

taman za jednu turu do beogradaДивно је време![]()

isto vaspitanje na razlicitu decu dovodi do razlicitog cilja, makar ona bila od istih roditeljaZnaci otac je kriv?
A kako objasnjavas cerku koja je normalna?
ZAsto se krivica uvek prebacuje?isto vaspitanje na razlicitu decu dovodi do razlicitog cilja, makar ona bila od istih roditelja
ocigledno je da se sa njim nisu konektovali najbolje
zato sto se nije rodila kao odrasla, nego je vaspitavanaZAsto se krivica uvek prebacuje?
Odrasla osoba je odgovorna za svoje postupke
Nece mu biti dosadno, ne brini : )Radimo tablicu množenja, pošto smo pretresli sva slova na ćirilici i latinici i engleskom. Ja stvarno ne znam šta će on raditi u školi![]()

Ти само џабе трошиш храну, да ја теби кажем.Krkamo koleginica i ja![]()
Ko kaže da je ona normalna?Znaci otac je kriv?
A kako objasnjavas cerku koja je normalna?
Moj broj!Imam 75 kila![]()

De se ne vidi sestro slatka ne mogu da zakopcam ni jedne pantalone koje imam od karantina na ovamoТи само џабе трошиш храну, да ја теби кажем.
Треба то да се види, као код мене нпр.
tad sam jela iz dosade ....A vma jel otisla pod kovid??Lezim nije mi dobro. Sinoc sam nezgodno pomerila ruku to je zavoleo katastrofa pa sam pila Diklofen duo da popusti. Zaspala tek jutros u pet, kao spavala do 10, 2x se budila, istajala. Bol se spusta do kuka pa niz zadnji deo butine do potkolenice pa u stopalu treperi, u plućima titra izmedju lopatica na mahove pece...trnu mi blago prsti leve ruke i malo usta...na sve to prolivcina kao cesmu da sam otvorila...nemam snage ni za sta...kako sam i kad ovako kicmu uništila evo ne znam..sad i da mogu da idem kod lekara nemam gde, sve su kovid i ortopedska i traumatologiju, a za privatno para se na zalost nema. Bem ti srecu.
Ne znam za vma ali znam da mi je predaleko i da moram da promenim 2x po 2 prevoza tamo i nazad, a ko zna koliko bi se nacekala i kad bi me primili još bez uputa. Ludilo.A vma jel otisla pod kovid??
Sta de si unistila kicmu, pa hemo ti je unistila diskove....
Једино ако си пре била ки тршљика, сад си баш таман женскоDe se ne vidi sestro slatka ne mogu da zakopcam ni jedne pantalone koje imam od karantina na ovamotad sam jela iz dosade ....