Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobila sam zahtev za prijateljstvo na fejsu,ja to sve odmah brisem,ne interesuje me ni musko ni zensko.ali slicica je bila kuce ,a na to sam slaba,pa udjem da vidim.kad ispadne da je to vlasnik kafica u kraju.obrisem zahtev i zaboravim na to
Malo pre prolazim pored tog kafica,gazda sedi u basti i gleda u mene,ja normalno dignem bradu,isturim grudi,skrenem nezainteresovano pogled i zapnem ispred njegovog stola.nisam pala,al onako zabatrgam...necu vise ici tom ulicom

Meni ne treba bracni no porodicni da mi odgovori na pitanje Kako ih sve ne pobiti? :malav:

BRata od ujaka mali sa tri godine nije nista pricao. A je bila voda. U gladan. I to je to. Siroti se raspali od vodanja po logopedima. I nista.
Evo ga sad 9 godina, najbolji djak. Propricao u vrticu.

Meni zao roditelja koliko ih preplase.

sirotinja je stanje duha, niti sam ja sirot, niti moje dijete.

Dobila sam zahtev za prijateljstvo na fejsu,ja to sve odmah brisem,ne interesuje me ni musko ni zensko.ali slicica je bila kuce ,a na to sam slaba,pa udjem da vidim.kad ispadne da je to vlasnik kafica u kraju.obrisem zahtev i zaboravim na to
Malo pre prolazim pored tog kafica,gazda sedi u basti i gleda u mene,ja normalno dignem bradu,isturim grudi,skrenem nezainteresovano pogled i zapnem ispred njegovog stola.nisam pala,al onako zabatrgam...necu vise ici tom ulicom
gordost je mana :) sidji s trona :heart:

meni je danasnji dan nesto bezvezan
sinoc sam se onesvestila oko pola 9..ono kad upadnes u san i potones
a kao gledam neki film
onda sam se probudila, istusirala i legla lepo u krevet da gledam drugi film
a nesto mi dusu pritiska
i sa tim sam se osecajm probudila
u stvari stislo me sve ovo sa protestima i manipulacijama
ne znam da li mi je teze da gledam ubacene male huligane koji za sacicu dinara rade protiv svoje zemlje ili da slusam manipulaciju istinom i lazi kad sef i svita uhvate mikrofon i pocnu da pevaju onu najskuplju
mnogo ne valja
moram da pobegnem u svoj mikrokosmos da bih sacuvala ovo malo preostale duse

pa i njima je bracni trebao zbog porodicnog
onda im je terapeut rekao da njen brat ne sme da im ulazi u kucu nikad vise i da ce da na taj nacin da rese problem koji imaju
i tao su uradili
bez ubijanja
kad je ona htela da se vidi sa bratom, isla bi kod roditelja
To ko crna magija :lol:
To za mene nije resavanje problema.

Resenje je kad se sedne i otvoreno kaze sve.
Cisto i kreces dalje bez tereta.
Resenje je samopouzdanje.
Resenje je vera u sebe.
Resenje je da te boli k za sve.

To ko crna magija :lol:
To za mene nije resavanje problema.

Resenje je kad se sedne i otvoreno kaze sve.
Cisto i kreces dalje bez tereta.
Resenje je samopouzdanje.
Resenje je vera u sebe.
Resenje je da te boli k za sve.
kao bi ti resila sledecu situaciju
brat ti je narkoman, koji je ne pristaje na lecenje
roditelji se sve nadaju bice to ok..prodao im pola stvari iz kuce
ona zivi u iznajmeljenom stanu sa svojim muzm, a onda on krene da im ulazi u stan i kad nisu tu
imaju malu decu
kako bratu da kaze ne mozes da ulazis kad nisam tu
ona mu nije dala kljuc, uzeo je krisom od majke koja im povremeno pricuva decu
lomi te savest i osecanja
onda pocinje da ti puca brak
razum ti kaze jedno, a srce te povredjuje ako to uradis
onda je terapeut presekao i sad je sve ok

kao bi ti resila sledecu situaciju
brat ti je narkoman, koji je ne pristaje na lecenje
roditelji se sve nadaju bice to ok..prodao im pola stvari iz kuce
ona zivi u iznajmeljenom stanu sa svojim muzm, a onda on krene da im ulazi u stan i kad nisu tu
imaju malu decu
kako bratu da kaze ne mozes da ulazis kad nisam tu
ona mu nije dala kljuc, uzeo je krisom od majke koja im povremeno pricuva decu
lomi te savest i osecanja
onda pocinje da ti puca brak
razum ti kaze jedno, a srce te povredjuje ako to uradis
onda je terapeut presekao i sad je sve ok
To nikad nece biti ok dok je brat ziv.

Grešiš Bogi, oduvek je bilo samo u se, na se i poda se, čast izuzecima.
Vrati se u bilo koji period u istoriji i to ćeš videti, kmetove, časne pojedince i one druge koji sve rade isključivo zbog sopstvene koristi.
ne bih se potpuno slozila jer nisu samo casni pojedinci kao izolovani slucajevi vec srecom postoji daleko sira populacija ljudi koja brine, ljudski pomaze i kojima je sopstvena sreca nezamisliva ukoliko su okruzeni nesrecnima. treba negovati secanja i licna i istorijska.. u to ime

"Kad su se Nemci iskrcali na Zakintosu 1943, posle kapitulacije Italije, SS major Berenc je pozvao gradonačelnika Lukasa Karera, i vladiku Hrizostoma.
Dao im je 24 časa da mu spreme spisak svih Jevreja na ostrvu. U Solunu se spremao transport svih grčkih Jevreja za Aušvic.
Sutradan, gradonačelnik i vladika donose papir sa samo dva imena: njih dvojice.
- Drugih Jevreja nema, gospodine majore.
U toku prethodne noći, svi Jevreji na Zakintosu dobili su lažne lične karte i krštenice sa grčkim imenima i sklonjeni u grčke porodice na ostrvu.
Godinu dana je Berenc slao patrole, pretio streljanjima, nudio novac pokušavajući da pronađe bar jednog Jevrejina.
Uzalud. Nijedna porodica nije izdala.
Svih 275 Jevreja na Zakintosu je preživelo do britanskog iskrcavanja
Kad je u zemljotresu 1953. srušena sinagoga na Zakintosu, jevrejska zajednica je odlučila da je ne zida ponovo.
Na njenom mestu podigli su dva spomenika - gradonačelniku i vladici.

1978. Izrael ih je proglasio "pravednicima među narodima", a ceo Zakintos "ostrvom pravednika"."

Вило, дивото :heart:

Људе задовољи тренутни мир. Не гледају даље, шта ће бити после њих. И многи су спремни да се предају- такав ће бити закон, нећеш имати избора, условиће те,... И дају слободу за шачицу привидног спокоја и ситости. А излаза има. Нема тог закона, услова... које грађанска а већинска непослушност не може да обори. Но, на муци се познају јунаци ;) Неко иступи, неко се шћућури и чека да се други за њега боре.

Dobro nisi ubila nekog kad si se isprsila
:heart:

nece, oca je sahranio svojim ponasanjem
onda se ozenio i otisao preko
ne zivi vise u srbiji
njoj je najteze bilo da nekome ko se nekoretno ponasa kaze da ne sme da joj ulazi u stan
samo zato sto je brat
za sve postoji granica, pa i za rodbinu
koliko god da ih volimo
Nije on sahranio oca svojim ponašanjem, otac se sam sahranio što je napravio i odgojio debila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back