Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Radimo tablicu množenja, pošto smo pretresli sva slova na ćirilici i latinici i engleskom. Ja stvarno ne znam šta će on raditi u školi 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moji prijatelji su u krizi svog braka isli kod psihologa bracnog savetnika..tretman je kostao 50e..isli su samo na par jer im nije rekla nista sto sami nisu znaliOd mojih koje znam da su isli placali su tih 50€ I mislim da je bila psihoanaliza u pitanju.
Ovi od 25 su bili terapeuti koji su obuceni za neku od metoda poput gestalta. Ali nisam cula neke pozitivne utiske.
I od svih njih najzadovoljnija je zena sa ovom iz doma zdravlja. Svi drugi sa posjecivali poprilicno dugo.
Prvo će da se dosađuje, onda će učiteljica da mu daje dodatne zadatke, posle će da igra igrice na telefonu, radi domaći u školi i pita da ode ranije kući zbog prevoza.Radimo tablicu množenja, pošto smo pretresli sva slova na ćirilici i latinici i engleskom. Ja stvarno ne znam šta će on raditi u školi![]()

Толико ће се досађивати да ће почети да мрзи школу.Radimo tablicu množenja, pošto smo pretresli sva slova na ćirilici i latinici i engleskom. Ja stvarno ne znam šta će on raditi u školi![]()

Толико ће се досађивати да ће почети да мрзи школу.
Мени је било лакше, имала сам бар оправдање, јер је све научила сама
Што каже Ред, да учитељица додатне задатке, али није то то.
), šta je nula, šta znači nula na početku a šta na kraju. Pa brojanje po parnim, neparnim, svaki drugi, treći i peti. Pa sabiranje, i evo, od jutros najnovije, množenje.
)))Е, па Луњо, нека ти је Бог у помоћи кад крене у школу, као да сам ја писалаPa i on sam.
Uzme knjigu i redom - koje je ovo slovo, a ovo, a ovo. I tako naučio slova.
Za brojeve je još gore, koji je paran, koji je neparan (to je pokupio usput iz vožnje, kad smo tražili neki broj), šta je nula, šta znači nula na početku a šta na kraju. Pa brojanje po parnim, neparnim, svaki drugi, treći i peti. Pa sabiranje, i evo, od jutros najnovije, množenje.
Niko ga ni na šta ne tera, ali štagod da radi samo broji, na srpskom, nemačkom, engleskom, svejedno, i to baš tako. Prvo redom, pa svaki drugi, pa treći, pa peti, pa unazad, pa onda malo obrne.
A najgore je kad sedne da kaki i kaže brojaću u sebi, pa svakih dve sekunde kaže dokle je stigao)))
Da boji neće, da crta neće, osim ako su brojevi
A o lopti tek ne bih, sav je neartikulisan kao bambi na ledu.

Pa i on sam.
Uzme knjigu i redom - koje je ovo slovo, a ovo, a ovo. I tako naučio slova.
Za brojeve je još gore, koji je paran, koji je neparan (to je pokupio usput iz vožnje, kad smo tražili neki broj), šta je nula, šta znači nula na početku a šta na kraju. Pa brojanje po parnim, neparnim, svaki drugi, treći i peti. Pa sabiranje, i evo, od jutros najnovije, množenje.
Niko ga ni na šta ne tera, ali štagod da radi samo broji, na srpskom, nemačkom, engleskom, svejedno, i to baš tako. Prvo redom, pa svaki drugi, pa treći, pa peti, pa unazad, pa onda malo obrne.
A najgore je kad sedne da kaki i kaže brojaću u sebi, pa svakih dve sekunde kaže dokle je stigao)))
Da boji neće, da crta neće, osim ako su brojevi
A o lopti tek ne bih, sav je neartikulisan kao bambi na ledu.

Исто, бицикл научила да тера без иједног пада...одбојка јој као иде, иде, па стане, и то је све.Da, balans bicikl je časom savladao, ali zato ne ume ni da šutne ni da uhvati loptu
Znam da ima da se smori, sve se nadam da ćemo uspeti za dve godine da se prebacimo u neki sistem koji je fleksibilniji, ali evo vidimo svi kakva je ova godina, tako da bolje da ga upoznam sa jućubom, da se prilagodi sredini

))))
))Моја сестра до 4. није причала. Иди код логопеда- меље. Пошаље их кући- ни да бекне. На 4. рођендан се развезала и до данас није сталаmoj nema pojma, jos ne prica, zna broj 3 kaze tiiii))))
ali dobro, i ja nisam znao ni jedno slovo sa 7 godina (pa sam bio najbolji ucenik gdje god sam dosao)))
brine me malo sto ne prica, ali idemo kod logopeda, krenuli smo sa 2 godine, nista usiljeno

Ни ја нисам знала, и не треба да знају, видиш који су проблеми после.moj nema pojma, jos ne prica, zna broj 3 kaze tiiii))))
ali dobro, i ja nisam znao ni jedno slovo sa 7 godina (pa sam bio najbolji ucenik gdje god sam dosao)))
brine me malo sto ne prica, ali idemo kod logopeda, krenuli smo sa 2 godine, nista usiljeno

Meni ne treba bracni no porodicni da mi odgovori na pitanje Kako ih sve ne pobiti?Moji prijatelji su u krizi svog braka isli kod psihologa bracnog savetnika..tretman je kostao 50e..isli su samo na par jer im nije rekla nista sto sami nisu znali
Samo je njegovoj zeni trebao glas neutralne struke da moze da uradi ono sto zdrava pamet kaze
BRata od ujaka mali sa tri godine nije nista pricao. A je bila voda. U gladan. I to je to. Siroti se raspali od vodanja po logopedima. I nista.moj nema pojma, jos ne prica, zna broj 3 kaze tiiii))))
Ili kao moj sin ranije.Ни ја нисам знала, и не треба да знају, видиш који су проблеми после.
Добро је што идете код логопеда, мада, познато је да дечаци касније проговоре, биће то ок.

Hvala.Чичак, имаш саветовалиште за породичне односе поред Карибика код футошке. Првих неколико разговора је бесплатно, а после се плаћа нешто симболично. Ја сам била једном, код Сање Капор. Не знам да ли још ради...

Hvala.
Al mi zao, posle mene ima da zatvore![]()
))))))))

)pa i njima je bracni trebao zbog porodicnogMeni ne treba bracni no porodicni da mi odgovori na pitanje Kako ih sve ne pobiti?
BRata od ujaka mali sa tri godine nije nista pricao. A je bila voda. U gladan. I to je to. Siroti se raspali od vodanja po logopedima. I nista.
Evo ga sad 9 godina, najbolji djak. Propricao u vrticu.
Meni zao roditelja koliko ih preplase.