Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu pa ti imas dva idiota, simultanku :lol:

Samo da je veselo :lol:

Nikome nije jasno (uključujući i onog što me plavi jer on je pored ovog drugog), šta više renovira! Pri tom ovaj što me plavi kada je renovirao svoj stan gde je rušio zidove i prekrajao prostorije, to je radio mesec i po dana, a ovaj godinama buši, lupa, razmešta... Šta više! Ja ne znam šta je njemu od stana uopšte i ostalo :lol:

Samo da je veselo :lol:

Nikome nije jasno (uključujući i onog što me plavi jer on je pored ovog drugog), šta više renovira! Pri tom ovaj što me plavi kada je renovirao svoj stan gde je rušio zidove i prekrajao prostorije, to je radio mesec i po dana, a ovaj godinama buši, lupa, razmešta... Šta više! Ja ne znam šta je njemu od stana uopšte i ostalo :lol:

Taj je sigurno samostalni preduzimač, kao kumin ćale, nema zida u njihovom stanu koji nije srušio i premestio, svakih par meseci kako se smori a on pravi novi razmeštaj u stanu. Dnevna soba im je večito izgledala kao magacin neke gvožđare :lol:

А сад мало Дунав... :
IMG_20200711_122723.jpg

tebi ako treba cobanin nadji si jednog...meni, a verujem ni drugima ne treba.
Ne treba meni, verovatno ni tebi, ali moraš priznati da ovaj narod oduvek na izborima bira najgore rešenje.
U stvari ne moraš da priznaš, to je empirijski dokazana činjenica
Meša Selimović je lepo rekao - "Nije čovek ono što misli, nego ono što čini", dakle, ako neko stalno svojim ponašanjem dokazuje da je stoka, onda je stoka.
Ti sad možeš da pričaš šta hoćeš i koliko hoćeš, da budeš uvredjena ili ne, doći će sledeći izbori. Ni ti ni ja ne znamo za koga će ljudi glasati, ne znamo ko će se kandidovati, ali znamo kako će glasati - loše kao i uvek, za onu opciju koja će najočiglednije laži da priča.

Aja Sofija kao džamija je mnogo gora i opasnija vest od Kosova koje je otišlo '99te
ovim je islam dobio vetar u leđa
kao prvo Kosovo nije otislo! to je bio samo neuspesni pokusaj klintonovske administracije i ekipe koja stoji iza njih. Aja Sofija jeste deo te iste price, al pitanje Kosova daleko je bitnije.

Ja sam bila '95. na Kosovu, u Gnjilanu. Još tad se golim okom videlo da nije više naše. Ali mi žao onih što su posle ginuli, neke sam i lično znala, neki su se vratili, ali nikad isti, i što kaže Balašević, žao mi konja, a i pasa....
Kosovo i Metohija su nasi zauvek,to sto su islamski teroristi plus americka vojska u Bondstilu okupirali nase je okupacija.

Svi nasi iz Gnjilana su oterani u enklave Šilovo,Vitina,Pasjane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back