електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Чекам да ми се изврти машина, да прострем веш и палим напоље. Никад краја.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A pa to nije istoKad se nadovežu katalonci na ceo cirkus, korona će da bude mala beba![]()

De ces po ovoj upekloj zvezdiЧекам да ми се изврти машина, да прострем веш и палим напоље. Никад краја.

De ces po ovoj upekloj zvezdi![]()

Pošalji ga kod mene.Komšija kome je hobi da renovira stan, opet je počeo![]()
Joj sto to mrzim.Komšija kome je hobi da renovira stan, opet je počeo![]()
Pa ja sam mislila da se taj iselio???Komšija kome je hobi da renovira stan, opet je počeo![]()
Pa ja sam mislila da se taj iselio???
Onaj sto te plavio iznad???
Ima i vel'ke sesi, a i pametna je.Наша Жабица је једна душа, само да се зна
Мислим, ко не зна...![]()

Auuu pa ti imas dva idiota, simultankuNe, to su dvojica...

Auuu pa ti imas dva idiota, simultanku![]()

Наша Жабица је једна душа, само да се зна ❤
Мислим, ко не зна...![]()

Samo da je veselo
Nikome nije jasno (uključujući i onog što me plavi jer on je pored ovog drugog), šta više renovira! Pri tom ovaj što me plavi kada je renovirao svoj stan gde je rušio zidove i prekrajao prostorije, to je radio mesec i po dana, a ovaj godinama buši, lupa, razmešta... Šta više! Ja ne znam šta je njemu od stana uopšte i ostalo![]()

Ne treba meni, verovatno ni tebi, ali moraš priznati da ovaj narod oduvek na izborima bira najgore rešenje.tebi ako treba cobanin nadji si jednog...meni, a verujem ni drugima ne treba.
kao prvo Kosovo nije otislo! to je bio samo neuspesni pokusaj klintonovske administracije i ekipe koja stoji iza njih. Aja Sofija jeste deo te iste price, al pitanje Kosova daleko je bitnije.Aja Sofija kao džamija je mnogo gora i opasnija vest od Kosova koje je otišlo '99te
ovim je islam dobio vetar u leđa
Kosovo i Metohija su nasi zauvek,to sto su islamski teroristi plus americka vojska u Bondstilu okupirali nase je okupacija.Ja sam bila '95. na Kosovu, u Gnjilanu. Još tad se golim okom videlo da nije više naše. Ali mi žao onih što su posle ginuli, neke sam i lično znala, neki su se vratili, ali nikad isti, i što kaže Balašević, žao mi konja, a i pasa....