Antigon@
Elita
- Poruka
- 17.056
Svako to obraćanje izaziva bes. A obraćaju se osam godina.meni od obracanja dodje do povracanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako to obraćanje izaziva bes. A obraćaju se osam godina.meni od obracanja dodje do povracanja.
Oni su samo presvukli dres. Nakon što su napravili štetu.ДС је изгубила власт на изборима, не на улици.
Samo to ne govori o vlasti, to govori o svima nama. Divljaci smo svi skupa i to je to.Prošla sam pored televizora i videla ga kako daje intervju reporetki koju vođa sa sobom po belom svetu. Snimaju ga, a namestio se tako da se vidi Ajfelov toranj u pozadini. I braćo i sestre, čujem ja njega kako kaže: e nećete na silu da mi otmete vlast!!! Imali ste izbore!!!
Ko mi spomene izbore u Srbiji kao mogućnost promene vlasti, odmah ga svrstavam u biće niže inteligencije, ili u partijskog podanika.
Ja pitam ima li primera poštenih izbora u Srbiji od nastanka višestranačja do danas. Ikad, od Obrenovića preko Karađorđevića. Ikad, od Miloševića do danas. Motkom su uvek morali biti najureni, stoke, motkom i prevratima, vojnim udarima, atentatima. Možemo li u makar u nekoj dalekoj budućnosti imati poštene izbore? Hoću li to doživeti? Hoće li to makar moja deca doživeti?
Neće.Prošla sam pored televizora i videla ga kako daje intervju reporetki koju vođa sa sobom po belom svetu. Snimaju ga, a namestio se tako da se vidi Ajfelov toranj u pozadini. I braćo i sestre, čujem ja njega kako kaže: e nećete na silu da mi otmete vlast!!! Imali ste izbore!!!
Ko mi spomene izbore u Srbiji kao mogućnost promene vlasti, odmah ga svrstavam u biće niže inteligencije, ili u partijskog podanika.
Ja pitam ima li primera poštenih izbora u Srbiji od nastanka višestranačja do danas. Ikad, od Obrenovića preko Karađorđevića. Ikad, od Miloševića do danas. Motkom su uvek morali biti najureni, stoke, motkom i prevratima, vojnim udarima, atentatima. Možemo li u makar u nekoj dalekoj budućnosti imati poštene izbore? Hoću li to doživeti? Hoće li to makar moja deca doživeti?
Tačno.Samo to ne govori o vlasti, to govori o svima nama. Divljaci smo svi skupa i to je to.
Ako smatrate da nema adekvatne političke opcije, onda se angažujte lično i dajte neki konkretni doprinos.
Каквим црним изборима, па бар је сада након три деценије вишепартијског система јасно видљиво да је тај систем шарада, српски речено зајебанција. Мислим нама маторијима је то било очито још пре двајес година, а и свим оним нашим људима који током те три деценије одоше у бели свет, само једна илустрација - нема озбиљније земље на свету у чијим фудбалским лигама од бетон нивоа па до елитног нивоа не игра буљук наших, а и у индијанским земљама, земљама трећег света, их има у солидном броју.Bogi, to ste trebali na izborima da kažete. Ako smatrate da nema adekvatne političke opcije, onda se angažujte lično i dajte neki konkretni doprinos.
Jer te šetnje ništa ne rešavaju, samo dodatno komplikuju na mnogo načina.
Каквим црним изборима, па бар је сада након три деценије вишепартијског система јасно видљиво да је тај систем шарада, српски речено зајебанција. Мислим нама маторијима је то било очито још пре двајес година, а и свим оним нашим људима који током те три деценије одоше у бели свет, само једна илустрација - нема озбиљније земље на свету у чијим фудбалским лигама од бетон нивоа па до елитног нивоа не игра буљук наших, а и у индијанским земљама, земљама трећег света, их има у солидном броју.
Те изборе су доводили у питање и победници на њима. А жута опција је смењена вештачким креирањем и инсталирањем ове садашње коктел опције, која служи сврси.ДС је изгубила власт на изборима, не на улици.
Те изборе су доводили у питање и победници на њима. А жута опција је смењена вештачким креирањем и инсталирањем ове садашње коктел опције, која служи сврси.

Pa sjajno, bile su demonstracije, onda se neko setio genijalne ideje bojkota iako prvi put bojkot nije uspeo, na izbore je izašlo 2% opozicije i sad opet demonstracije.Каквим црним изборима, па бар је сада након три деценије вишепартијског система јасно видљиво да је тај систем шарада, српски речено зајебанција. Мислим нама маторијима је то било очито још пре двајес година, а и свим оним нашим људима који током те три деценије одоше у бели свет, само једна илустрација - нема озбиљније земље на свету у чијим фудбалским лигама од бетон нивоа па до елитног нивоа не игра буљук наших, а и у индијанским земљама, земљама трећег света, их има у солидном броју.
Jeste, stoka smo. Svako svoju guzu gleda.Tačno.
Bio sam 90-tih politički i sindikalno aktivan. Iz tog perioda mi je ostala iskristalisana spoznaja - narod je stoka, a stoci ne trebaju izbori, nego čobanin.
Zato su na ovom prostoru diktatori uvek dobro uspevali.
Zato mislim da bi povratak kralja za ovu zemlju bio najbolji, svejedno ko je kralj, da li onaj što ne zna Srpski ili ovaj što teatrališe pred kamerama. Samo nek se više završi ta priča oko vlasti, da možemo da idemo dalje.
Oni koji su izuzetno loši, podnose ostavku. Vlada podnosi ostavku ako je loše radila. Ali, da bi se razmatrao rad vlade, neophodno je imati opoziciju u parlamentu.Избори су свуда, мање - више, шарада. Онај који је већ на власти мора да буде изузетно лош да би их (изборе) изгубио.
Ne znam. Verovatno je i to neka predrasuda koju su nam vremenom nametnuli. Godinama nas ubeđuju da smo loši, da smo sami takve birali da vladaju, da smo nesposobni da izaberemo vođu ( kao da nam je baš on pritrebao), da smo tako glasali. Šipak smo glasali. Glasala moja pokojna baba.Jeste, stoka smo. Svako svoju guzu gleda.
Tačno.
Bio sam 90-tih politički i sindikalno aktivan. Iz tog perioda mi je ostala iskristalisana spoznaja - narod je stoka, a stoci ne trebaju izbori, nego čobanin.
Zato su na ovom prostoru diktatori uvek dobro uspevali.
Zato mislim da bi povratak kralja za ovu zemlju bio najbolji, svejedno ko je kralj, da li onaj što ne zna Srpski ili ovaj što teatrališe pred kamerama. Samo nek se više završi ta priča oko vlasti, da možemo da idemo dalje.
Uvek su pokojne bake krive.Ne znam. Verovatno je i to neka predrasuda koju su nam vremenom nametnuli. Godinama nas ubeđuju da smo loši, da smo sami takve birali da vladaju, da smo nesposobni da izaberemo vođu ( kao da nam je baš on pritrebao), da smo tako glasali. Šipak smo glasali. Glasala moja pokojna baba.
Ne znam. Verovatno je i to neka predrasuda koju su nam vremenom nametnuli. Godinama nas ubeđuju da smo loši, da smo sami takve birali da vladaju, da smo nesposobni da izaberemo vođu ( kao da nam je baš on pritrebao), da smo tako glasali. Šipak smo glasali. Glasala moja pokojna baba.
i ne samo tvoja.....
Ovo je već pitanje kojim treba da se pozabave oni koji rade sociološka istraživanja. Naša svest, pa i svest prosečnog Evropljanina je u ozbiljnim problemima a uzroci tih problem su nam nametnuti. Nismo birali to suženje svesti.Uvek su pokojne bake krive.![]()
Mi smo imali šansu samo dok je bila jaka... dobro, jača svest o opštem dobru i zajedništvu. Kad smo to prodali omamljeni svetlucavim Zapadom kome nikad nećemo ni prići, izgubili smo svaku šansu..