- Poruka
- 122.199
evo fukare izasla je
sta li oce
sta li oce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nisam bila konstantno u stanju besa, sve do uvodjenja vanrednog stanja.
Ја сам већ неколико месеци у стању тоталне фрке и никако да се одморим. Тако да ме мање занима све ово око короне, демонстрација и пандура.
izašla da bi dramatično iznela cifre u poslednja 24 hoce li reci nesto konkretno ili je izasla da je vidimo samo
Neka je veseloKod mene treste narodnjaci, radnici testerisu, cekicaju, buse, povremeno pjevaju.
Jedva cujem misli, a ne g premijera.

Samo glupsoni ''imaju razumevanja za seksualnu orijentaciju'' pošto lezbejka nikad neće postati hetero.Srećom, lezbejki ima baš malo, mnogo više ima pedera.S druge strane sve lezbejke i homoseksualci prave koruptivne dilove sa istima kao oni i tako diskriminišu one koji nisu iste seksualne orijentacije.Чале је риба која никога не оставља равнодушним, изазива реакције, другосрбијанци из мог окружења је хејтују јер је режимска фигура, а пуни су разумевања за њену сексуалну оријентацију, а присталице режима које су то из интереса или због уцењености је хејтују управо због сексуалне оријентације, а најбројнија категорија, зајебанти, је готиви јер је материјал за шегу, за спрдачину, најпре зато што је недотупавна, слика и прилика режимских хај кадрова, а и због оријентације, пошто је секс увек захвална тема за комедијаше, а поготову кад је главни актер таква луткица као што је Чале.![]()
))
))Дачо, ја сам сада љуто, немој нервираш мене тиПола сата тражили преводиоца за мађарски.))
Дачо, ја сам сада љуто, немој нервираш мене ти
Црвену сам спаковало, послужиће и овај...
))))))
Добро ти то парлаш.Bogi, to ste trebali na izborima da kažete. Ako smatrate da nema adekvatne političke opcije, onda se angažujte lično i dajte neki konkretni doprinos.Најмањи проблем је викенд- карантин. Проблем је што нас вуку за нос и уводе и укидају га по њиховим интересима а не здравственим потребама грађана.
Проблем је што хоће присилно да вакцинишу народ ко зна чиме, а немаш никога од поверења ко ће иступити и образложити о чему се ради у корист народа него оне који причају и делају шта им се каже за сопствену корист.
Проблем је што се код нас задржава и код нас ће се враћати народ који неће да се прилагођава него ће нас, у нашој земљи да прилагођава својој култури и обичајима.
Проблем је што нас распарчавају и неће стати.
Проблем је што нам законима мењају вредности и менталитет који је далеко здравији од оних код којих је све ненормално и неприродно пожељно. "Нека је жив и здрав..." Жив јесте, и нека је, али здрав није и шлус!
Проблем је што се вредни и образовани вређају и понижавају онима на положају са купљеним дипломама.
Проблем је што вршљају како хоће, више се ни не скривају.
Изеш здравље, изеш све! Ако немаш слободу.
Da li su uopšte lagali. To je trebalo već da se rasčisti, čak je i to neozbiljno shvaćeno.Pa pitanje je koliko su nasi lagali