Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам већ неколико месеци у стању тоталне фрке и никако да се одморим. Тако да ме мање занима све ово око короне, демонстрација и пандура.

ja ne mogu da me ne zanima. prvo zanima me kako ce funkcionisati ekonomija i dokle ce zemlja da potone, onda znaima me koliko ce mi uskratiti slobodu kretanja, pa nemam ja ovaj jedan zivot za karantin i policijski cas. niti hocu kad dodjem u babece godine da me neko prisilno vakcinise...ako dodjem u babece godine, a ozbiljno pocinjem da se plasim z azdravlje. ja imam super zdravlje, ali plasim se da mi ovo stanje ne nacne neku hronicnu bolest.

ako ti raste broj mrtvih i zapusene ti bolnice
sta se ceka sa merama
ali ne glupe mere nego pametne
stavi zakonom mora maska i na otvorenom i na zatvorenom, zatvori trzne centre i kafice i za njih odredi pomoc sa platama
pusti nas ostale da idemo na posao ali u gsp samo mi, sta ce pun bus baba i deda svaki dan aman
svi koji mogu od kuce da idu od kuce da rade, ostali moraju da rade na radnim mestima
znaci nadji mere koje valjaju aman zaman, da ne sjebes ekonomiju a da smiris kruzenje virusa
ne mozes ici iz krajnosti u krajnost, prvo zakljucas sve, narusis ekonomiju, a onda pravis derbi, pa daj bre uradite kako valja

izasla je da bi je videli, valjda ima nov sako sta li...

Чале је риба која никога не оставља равнодушним, изазива реакције, другосрбијанци из мог окружења је хејтују јер је режимска фигура, а пуни су разумевања за њену сексуалну оријентацију, а присталице режима које су то из интереса или због уцењености је хејтују управо због сексуалне оријентације, а најбројнија категорија, зајебанти, је готиви јер је материјал за шегу, за спрдачину, најпре зато што је недотупавна, слика и прилика режимских хај кадрова, а и због оријентације, пошто је секс увек захвална тема за комедијаше, а поготову кад је главни актер таква луткица као што је Чале. :malav:

Чале је риба која никога не оставља равнодушним, изазива реакције, другосрбијанци из мог окружења је хејтују јер је режимска фигура, а пуни су разумевања за њену сексуалну оријентацију, а присталице режима које су то из интереса или због уцењености је хејтују управо због сексуалне оријентације, а најбројнија категорија, зајебанти, је готиви јер је материјал за шегу, за спрдачину, најпре зато што је недотупавна, слика и прилика режимских хај кадрова, а и због оријентације, пошто је секс увек захвална тема за комедијаше, а поготову кад је главни актер таква луткица као што је Чале. :malav:
Samo glupsoni ''imaju razumevanja za seksualnu orijentaciju'' pošto lezbejka nikad neće postati hetero.Srećom, lezbejki ima baš malo, mnogo više ima pedera.S druge strane sve lezbejke i homoseksualci prave koruptivne dilove sa istima kao oni i tako diskriminišu one koji nisu iste seksualne orijentacije.

Оооокеј, радно време завршено у 15.30, од тог тренутка званично ми је почео и одмор...у 16.00 стиже мејл, одмах затим и тел.позив.
Па, мајке ви га спотакнем блесаве, што се нисте сетили пола сата раније да зовете :ljuta:

Најмањи проблем је викенд- карантин. Проблем је што нас вуку за нос и уводе и укидају га по њиховим интересима а не здравственим потребама грађана.
Проблем је што хоће присилно да вакцинишу народ ко зна чиме, а немаш никога од поверења ко ће иступити и образложити о чему се ради у корист народа него оне који причају и делају шта им се каже за сопствену корист.
Проблем је што се код нас задржава и код нас ће се враћати народ који неће да се прилагођава него ће нас, у нашој земљи да прилагођава својој култури и обичајима.
Проблем је што нас распарчавају и неће стати.
Проблем је што нам законима мењају вредности и менталитет који је далеко здравији од оних код којих је све ненормално и неприродно пожељно. "Нека је жив и здрав..." Жив јесте, и нека је, али здрав није и шлус!
Проблем је што се вредни и образовани вређају и понижавају онима на положају са купљеним дипломама.
Проблем је што вршљају како хоће, више се ни не скривају.
Изеш здравље, изеш све! Ако немаш слободу.
Bogi, to ste trebali na izborima da kažete. Ako smatrate da nema adekvatne političke opcije, onda se angažujte lično i dajte neki konkretni doprinos.

Jer te šetnje ništa ne rešavaju, samo dodatno komplikuju na mnogo načina.

Pa pitanje je koliko su nasi lagali
Da li su uopšte lagali. To je trebalo već da se rasčisti, čak je i to neozbiljno shvaćeno.

Svakako cela ova priča ,da ti ne znaš ko te laže, vlast ili opozicija, obe strane imaju impozantno iskustvo u tome, demonstracije, utakmaice, nenošenje maski, blaćenje po nauci... Uopšte ne čudi da su nas stavili na crnu listu jer delujemo kao obični divljaci.

Prošla sam pored televizora i videla ga kako daje intervju reporetki koju vođa sa sobom po belom svetu. Snimaju ga, a namestio se tako da se vidi Ajfelov toranj u pozadini. I braćo i sestre, čujem ja njega kako kaže: e nećete na silu da mi otmete vlast!!! Imali ste izbore!!!
Ko mi spomene izbore u Srbiji kao mogućnost promene vlasti, odmah ga svrstavam u biće niže inteligencije, ili u partijskog podanika.
Ja pitam ima li primera poštenih izbora u Srbiji od nastanka višestranačja do danas. Ikad, od Obrenovića preko Karađorđevića. Ikad, od Miloševića do danas. Motkom su uvek morali biti najureni, stoke, motkom i prevratima, vojnim udarima, atentatima. Možemo li u makar u nekoj dalekoj budućnosti imati poštene izbore? Hoću li to doživeti? Hoće li to makar moja deca doživeti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back