Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јављај...да не брину дежурне форумске тетке.
Ja cu da poludim sto nema tacno vreme, nego sve sad ce pa nikako....dok dodje na red kod kasapina
A ja sam alergicna kad nesto nije konkretno
Mislim kapiram ja ne mogu dati vreme jer pre njega slucaj ne znaju kolko ce im trebati da sastave.... al svejedno me nervira :mmmm:

Inace ne koriste gips odavno, kaze mu med sestra to prevazidjeno :rotf:
Ima neka smesa, ko plastelin, kad to izvade iz pakovanja i oblikuju to se stvrdne na vazduhu i eto "gipsa"
Reko klimaj glavom kazi dada prevazidjeno....isto i kod nas tako sve, pa ipak mi imamo bolje bolnice od njih :rotf:

Ми смо седели и у среду.
Увек има оних који све обесмисле и злоупотребе.
Мада је оно коло у БГ јуче ван сваке памети. Њима лепо овде? Имају шта да славе.
А они којима није јасно зашто се протестује и више се боје вируса него свега онога што нас чека у скоријој будућности, нашу децу... Ако се не заузмемо против тога. Е, па стварно немам речи!

pa mnogo je takvih sve ima kao smetaju mere, a onda se gade protesta...dok njih licno ne pogodi nece se osvestiti, ako i tada.

samo sto nema vise minimalca za mikro, male i srednje firme...nema....

Pilice, kako ste vi?
Jesi li prezdravila?
Mene nije hvatala t preko 37.2 a to je meni jedino bitno:D
A muz je odramio svoje. Malo t, otisao privatno na pregled I potvrdu zbofg tih par dana sto nije radio, poslusali mu pluca, dali vitamine, ali da ga slusas dok prica preko telefona kakve muke je prozivio:lol:

Mene to ne dotiče.Ovde su stalno sankcije.Problem su naši ljudi, naše ponašanje i naše navike.A bez Engleza bi mogli, pa taman da sutra nestanu sa karte sveta.

pa viid nisu stalno snakcije, mogli smo slobodno daq izlazimo van zemlje, hiljade i hiljade ljudi je islo da radi van srbije, tako s ei odrzavao socijalni mir.

sta je problem u vezi nasih ljudi? za mene su problem svi oni koji bi da se ebu, a da im ne udje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back