- Poruka
- 122.204
Jedna, desnaЈедна нога или обе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna, desnaЈедна нога или обе?
Ne postizavam zenoМетло, бре, па где је туча![]()

Јављај...да не брину дежурне форумске тетке.Ne postizavam zeno
To moze kad mi je dosadno![]()
Svasta. A uk ima procentualno daleko vise slucajeva od Srbije.uk skinula Srbiju sa liste sigurnih zemalja...nije ni cudo
Definitvno moram sa sedim kuci do ponedeljka
Ja cu da poludim sto nema tacno vreme, nego sve sad ce pa nikako....dok dodje na red kod kasapinaЈављај...да не брину дежурне форумске тетке.

Pa pitanje je koliko su nasi lagaliSvasta. A uk ima procentualno daleko vise slucajeva od Srbije.
Takodje je pitanje da li su lagali. To cemo sve mozda vidjeti naredne godine kad dodje na red.Pa pitanje je koliko su nasi lagali
Takodje je pitanje da li su lagali. To cemo sve mozda vidjeti naredne godine kad dodje na red.
Sve I da su lagali, I dalje je ta situacija daleko povoljnija nego u uk. Zato cudi toliko blokiranje a Srbija se otvorila svima: )
Зашто се протестује?
Englezi ne lažu? Nego, oni su ''velika'' sila pa mi treba da trpimo.Pa pitanje je koliko su nasi lagali
Ми смо седели и у среду.
Увек има оних који све обесмисле и злоупотребе.
Мада је оно коло у БГ јуче ван сваке памети. Њима лепо овде? Имају шта да славе.
А они којима није јасно зашто се протестује и више се боје вируса него свега онога што нас чека у скоријој будућности, нашу децу... Ако се не заузмемо против тога. Е, па стварно немам речи!
Ne čudi to ništa.Dok god ima mnogo budala koji trče za sve kod njih, oni će raditi šta hoće.Takodje je pitanje da li su lagali. To cemo sve mozda vidjeti naredne godine kad dodje na red.
Sve I da su lagali, I dalje je ta situacija daleko povoljnija nego u uk. Zato cudi toliko blokiranje a Srbija se otvorila svima: )
srbija mora da se izolujeSvasta. A uk ima procentualno daleko vise slucajeva od Srbije.
Mene nije hvatala t preko 37.2 a to je meni jedino bitnoPilice, kako ste vi?
Jesi li prezdravila?

Svasta. A uk ima procentualno daleko vise slucajeva od Srbije.
Možda im se može da rade šta hoće?mpa postoji vise varijanti...mozda mi zaista imamo na hiljade slucajeva dnevno...mozda planiraju da nam stave sankcije, mozda...mozda, mozda....
srbija mora da se izoluje
i da ne protestvuje
malopre sma dobila zvanican dopis preko privredne komore od ane brnabic o obaveznim merama, sto podrazumeva i manje od 10 osoba na jednom mestu
do sada pks mi nikad nije dostavio zvanicno mere za zastitu od kako je pandemija krenula
Možda im se može da rade šta hoće?
Pa postoji.Neki protokol koji su napisali njihovi epidemiolozi i političari.razlog postoji, nije iz hira....
Pa postoji.Neki protokol koji su napisali njihovi epidemiolozi i političari.
Mene to ne dotiče.Ovde su stalno sankcije.Problem su naši ljudi, naše ponašanje i naše navike.A bez Engleza bi mogli, pa taman da sutra nestanu sa karte sveta.ja sve nesto sumnjam da ce oni nas komplet u iolzaciju poznatiju kao sankcije...opet.
Mene to ne dotiče.Ovde su stalno sankcije.Problem su naši ljudi, naše ponašanje i naše navike.A bez Engleza bi mogli, pa taman da sutra nestanu sa karte sveta.
Nije samo uk blokirala srbiju... ja sam se iznendila kad sam videla da je bila na listiTakodje je pitanje da li su lagali. To cemo sve mozda vidjeti naredne godine kad dodje na red.