Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
To svi treba da zapamtimoOvo zvuči kao nešto što ja treba da naučim ili barem zapamtim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To svi treba da zapamtimoOvo zvuči kao nešto što ja treba da naučim ili barem zapamtim.

Ti odlucujes kako ces da GLEDAS NA SITUACIJU U KOJOJ SI. I kako ces dalje da delujes.Ne bih rekla. Evo ja sam u januaru odlučila da ću do sad da dobijem kredit i otvorim krojačku radnju, a dopunjavaću sredstva izradom medenjaka. I eto me sad, šijem od kuće, a i to malo jer niko ne ide nigde, a medenjake imam jednom mesečno ako i to. I, misliš da sam ja to odlučila?
pa sta pre 5 godina a sta sada mislim i planiram... mogla bih komotno sto se tice planova u tom sektoru da se koknem. odrasli smo u vremenu gde se sigurnost podrazumevala, pa nam je tesko da se prebacimo na oblik zivljenja u drugacijim uslovimaNe bih rekla. Evo ja sam u januaru odlučila da ću do sad da dobijem kredit i otvorim krojačku radnju, a dopunjavaću sredstva izradom medenjaka. I eto me sad, šijem od kuće, a i to malo jer niko ne ide nigde, a medenjake imam jednom mesečno ako i to. I, misliš da sam ja to odlučila?
Sta je Glorija?čičak prestani da kopipejstuješ iz glorije

Ne bih rekla. Evo ja sam u januaru odlučila da ću do sad da dobijem kredit i otvorim krojačku radnju, a dopunjavaću sredstva izradom medenjaka. I eto me sad, šijem od kuće, a i to malo jer niko ne ide nigde, a medenjake imam jednom mesečno ako i to. I, misliš da sam ja to odlučila?
Nije baš tako. Ja nisam odrasla u vremenu gde se sigurnost podrazumevala. Ja sam '90. pošla u školu, pamtim kako mi je mama pravila lepak od brašna jer nije bilo drugog, pamtim da sam nosila platnene patike po zimi jer plata nije vredela ništa, pamtim kako je mama krišom plakala kad sam prerasla jaknu koju sam imala, pamtim disfunkcionalne odnose mojih roditelja i moj strah da će me razdvojiti od brata ako se razvedu... Jbga, pamtim sve, samo ne sigurnost, ali ne bih pišem dalje šta mi se sve dešavalo. Nije meni problem da se borim, ali borim se predugo, pa nekako pucam po šavovima, a to ne mogu tako lako da zakrpim na mašini.odrasli smo u vremenu gde se sigurnost podrazumevala, pa nam je tesko da se prebacimo na oblik zivljenja u drugacijim uslovima
i ja sam razmisljala o subvenciji koja je drzava nudila pod povoljnim uslovima i predomislila se u poslednjem trenutku
iz ovog ugla sada vidim da je to jako dobra odluka jer ovaj nametnuti stil zivota podrazumeva smanjivanje troskova poslovanja, nikako ulaganja
svi se borimo predugoNije baš tako. Ja nisam odrasla u vremenu gde se sigurnost podrazumevala. Ja sam '90. pošla u školu, pamtim kako mi je mama pravila lepak od brašna jer nije bilo drugog, pamtim da sam nosila platnene patike po zimi jer plata nije vredela ništa, pamtim kako je mama krišom plakala kad sam prerasla jaknu koju sam imala, pamtim disfunkcionalne odnose mojih roditelja i moj strah da će me razdvojiti od brata ako se razvedu... Jbga, pamtim sve, samo ne sigurnost, ali ne bih pišem dalje šta mi se sve dešavalo. Nije meni problem da se borim, ali borim se predugo, pa nekako pucam po šavovima, a to ne mogu tako lako da zakrpim na mašini.
Ali pokušavam da verujem da je sve moralo tako da bude i da će ipak sve biti dobro, pa da ćemo nekad uspeti da povedemo i decu na more... Jednom.
svi se borimo predugo
dao nam bog da zivimo u uzbudljiva vremena
jedino sto mozes jeste da nastavis
meni je ova godina iz kozhe da iskocim, al kad se osvrnem oko sebe...kako je ljudima, mojoj porodici je jos i dobro
onda me sramota i da se samosazaljevam jer jbga moze mi i ozbiljno gore biti
planove vise i ne pravim
mi planiramo, nebo se smije

Vikanje zasto sve nije bolje napravljeno,psovanje zbog toga sto se tudje radi,psovanje sto neko u proslosti nije mislio kako treba (a ne osvrt zasto nemam moje danas),bes moguce da je to razlog,hvala sto si objasnila zasto se sve desavalo.odrasli smo u vremenu gde se sigurnost podrazumevala, pa nam je tesko da se prebacimo na oblik zivljenja u drugacijim uslovima
Tisa je moj Amazon, Tamiš Orinoko, a Jabučki Rit Paragvajska džunglaNemojte samo odlucivati da je Vosa vasa Holandija, ostanite u BG, ostanite kod kuce.![]()
Jao sto je lepomoram da se vratim na smorfon da vam bacim par slika
Pogledajte prilog 730094
Lil,Nije baš tako. Ja nisam odrasla u vremenu gde se sigurnost podrazumevala. Ja sam '90. pošla u školu, pamtim kako mi je mama pravila lepak od brašna jer nije bilo drugog, pamtim da sam nosila platnene patike po zimi jer plata nije vredela ništa, pamtim kako je mama krišom plakala kad sam prerasla jaknu koju sam imala, pamtim disfunkcionalne odnose mojih roditelja i moj strah da će me razdvojiti od brata ako se razvedu... Jbga, pamtim sve, samo ne sigurnost, ali ne bih pišem dalje šta mi se sve dešavalo. Nije meni problem da se borim, ali borim se predugo, pa nekako pucam po šavovima, a to ne mogu tako lako da zakrpim na mašini.
Ali pokušavam da verujem da je sve moralo tako da bude i da će ipak sve biti dobro, pa da ćemo nekad uspeti da povedemo i decu na more... Jednom.
Prelepo je Golube.moram da se vratim na smorfon da vam bacim par slika
Pogledajte prilog 730094
Prelepo je Golube.
Meni to treba
Nesto novo, nesto strano, i ljudi i narod i kultura i sve. Da se maknem.
Kad mi kazu obidji srbiju meni se oci tri puta prevrnu
Sram me biloPrevrnu se, a nisi Đerdap obišla, a on ga sa svojih deset prstiju stvorio!
Golubačku tvrđavu lično kamen po kamen slagao.
I sad dopravljao.
Jer on to radi. Brine. Brine i voli. I radi. <333
separatisto, sve bundeve samo tebiNemojte samo odlucivati da je Vosa vasa Holandija, ostanite u BG, ostanite kod kuce.![]()