Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пробај у Сарајевској улици.
Ради оријентације, пењеш се од некадашње железничке станице и скренеш у Сарајевску десно. Идеш ка Мостарској петљи.
С леве стране улице, али имаш солидно да препешачиш, сигурно бар три ћошка, имаш продавницу искључиво џинса. Раде новопазарски/турски џинс и имају све и свашта. Од фармерки, преко сукњи, хаљина, кошуља...и заиста у свакаквим бојама.
Кад би наставила право од радње, не би имала више од 200 метара до Мостарске петље. Ето, чисто да не мислиш да си нешто омашила.
Sm butik, pretpostavljam. Tu kupujem inače džins 😉
Nemaju, tu sam prvo proverila.

Probaj Lego Friends Pop Star House. I tamo ima bazen.
Ovo tvoje kao da se vise ne prodaje.
Probacu, mada sam sve zivo pregledala, oci mi ispale. I nigde nema sa bazenom, ali bas ovo vece da se sipa voda, ne kobajagi.
kupujem prodajem - najjeftnije lego kocke, donosi ih iz madjarske, devojka je iz subotice
Uzimamo mi preko kupujem prodajem ali ovoga nema. Ne mogu ni sifru da nadjem na netu.
A pitala sam i nekoga na kupujem prodajem, bas iz Subotice, kaze nema.
prebiram utiske sa sinoćnje večere, bilo baš lepo, pijem kafu, igram igricu uz teške muke i žvaćem gumene bombone, od mene dosta za danas
Joj sto ja volim gumene bombone mmmm...
Čičak, nisu baš toliko mali, ali verovatno ne vole da skijaju. Ovde na Staroj planini je odlicna stvar sto u cenu ulazi ski škola za decu do 10 godina, oprema ski pas i instruktor. Svaki dan od 9-12h. Lepota :aha:
Ima dece koja kukaju, plaču I neće i neki roditelji su nemilosrdni i ima da skijaš ili te nema :lol:
Moj bas voli da skija i ovde je proskijao sa 4 godine. Onda posle školice skija još sat i po, dva sa bratom I tatom tako da ja više od pola dana budem sama :zaljubljena:
Ovde nema prodavnica i kafića, samo jedna koliba uz stazu gde oni prave pauzu i pijemo kuvano vino pored kamina, ali nema nista drugo i to je još jedan razlog zbog kog obožavam da dodjem ovde :D
Medo nece da skija.
Vec godinama ga nudimo i dete nece, nema sanse.
Mala je isla prosle godine u skolicu, super joj ide skijanje, ali ove godine se zalepila za slicuge i ne trazi skolicu... da brat hoce i ona bi a ovako on na gume a ona sa slicugama... i uvek moras biti sa njima...
Mada i da idu u skolu, mislim da duze od sat vremena ne bi... a i pravo da ti kazem, nesto jos nisam sigurna da bi ih pustala sa instruktorom na staze... pre bi ih ja vodila kad nauce... ako budu hteli ... nesto mi je ona jos mala...

Tebi je super... uzivaj u svom miru :zaljubljena:
Al me cudi da neces bar da probas skijanje?
Ti si sportski tip
Ima jedan lik u tvom mestu koji dugo već radi sa legom , ima i polovne i nove, a radi i na komad da izabereš šta ti treba. Znaš za Kokija ?
Znam.
Ne radi on vise lego, sad radi neku dobru kopiju lega. To mi je pokazao kad sam zadnji put bila

:lol:
Kupovala sam al u nemackoj :lol:
Naruci preko amazona, ili ako se bojis carine onda neka ti neko donese iz inostranstva, brat il ko god....
Mada carina ne bi trebalo da te drnda za iznos do 30 il 50e.... a ta friends serija je na amazonu bas u tom opsegu cena....

Dexiko ih prodaje 50 do 100e, ne znam dal imaju te sa bazenom
Nema.
Proverila i amazon i ebay.
A sigurno je mnogo skuplje od 100e.

А када год ти се укаже прилика, када идеш на пијацу, па они около што продају половно, обрати пажњу. За смешне паре можеш узети Лего. Јесте распарно, али они и треба сами да комбинују, да развијају машту, а не по упутству.

Joj zene, rekla sam vam da se mala zakasljala nocas oko 4-5 pa je inhalirala.
I sve ok.
Malopre se vratili iz setnje... ceo dan se nije nakasljala.
Kako smo usli u stan i seli da rucamo, ona je pocela da kaslje i evo ne prestaje. Inhalirala sam je. Ona i dalje ne prestaje. Dala sad tantum da sisa. Pa probiotik. Pije vode. Dete ne prestaje da kaslje.
Dobicu nervni slom.

Ne znam jel smem opet da je inhaliram?
Stavila sam samo pola one ampule 0,25 pulmicorta i pola fizioloskog.
Sad cu dr da zovem
O jbt neverovatno, samo odjednom i ne prestaje

Nije vino al je isto uživancija :D

Prilozi

• IMG_20200112_174846.jpg
    IMG_20200112_174846.jpg
    102,2 KB · Pregleda: 51
Пробај у Сарајевској улици.
Ради оријентације, пењеш се од некадашње железничке станице и скренеш у Сарајевску десно. Идеш ка Мостарској петљи.
С леве стране улице, али имаш солидно да препешачиш, сигурно бар три ћошка, имаш продавницу искључиво џинса. Раде новопазарски/турски џинс и имају све и свашта. Од фармерки, преко сукњи, хаљина, кошуља...и заиста у свакаквим бојама.
Кад би наставила право од радње, не би имала више од 200 метара до Мостарске петље. Ето, чисто да не мислиш да си нешто омашила.
Kako sam ja zaboravila na tu radnju :eek: hvala ti Sofka, sto me podseti, a razmisljam neki dan gde bi mogla da kupim teksas jaknu i neku laganiju texas haljinu dugu, ako uopste i oni to imaju. Videh negde u nekoj od ovih regularnih firmi nesto, ali preskupo za moj ukus.

Joj zene, rekla sam vam da se mala zakasljala nocas oko 4-5 pa je inhalirala.
I sve ok.
Malopre se vratili iz setnje... ceo dan se nije nakasljala.
Kako smo usli u stan i seli da rucamo, ona je pocela da kaslje i evo ne prestaje. Inhalirala sam je. Ona i dalje ne prestaje. Dala sad tantum da sisa. Pa probiotik. Pije vode. Dete ne prestaje da kaslje.
Dobicu nervni slom.

Ne znam jel smem opet da je inhaliram?
Stavila sam samo pola one ampule 0,25 pulmicorta i pola fizioloskog.
Sad cu dr da zovem
O jbt neverovatno, samo odjednom i ne prestaje
Inhaliraj je samo fiziološkim, možda joj je suv vazduh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back