Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda one cekaju da ti njih iznenadis nekim kolacima :)
Hvala Afro,bas smo malo pre razgovarali,ja mu kazem,nesto sam kad si bio mali mislila da ces da da se zenis u 25 ;)
A on kaze lako je ozeniti se,al kako posle kad prodje par godina i prodje zaljubljenost da zivis ceo zivot sa njom
:(
Zao mi sto mu to pada na pamet
Pa objasni mu da to ne funkcioniše tako. Da ne prolazi zaljubljenost tako lako.

Idem ja danas sa terapija, imam naočare sa kojima ne vidim baš daleko. Gledam, u susret mi ide neki muškarac, i prođe mi kroz glavu kako je zgodan kao mm, samo malo deblji. Kada sam se približila, ono moj muž. :rotf:
I kažem ja njemu: "Još uvek mi klecaju kolena kada te vidim, ali mogao bi malo da smršaš!" :lol:

Mozda one cekaju da ti njih iznenadis nekim kolacima :)
Hvala Afro,bas smo malo pre razgovarali,ja mu kazem,nesto sam kad si bio mali mislila da ces da da se zenis u 25 ;)
A on kaze lako je ozeniti se,al kako posle kad prodje par godina i prodje zaljubljenost da zivis ceo zivot sa njom
:(
Zao mi sto mu to pada na pamet
Ih pa u tom.slucaju nit hi se zenili nit udavali, cek dok se zaista zaljubi nece mu to padati na pamet.
Ne ocekuju, i ovo sto radim je od mene puna kapa, a nisu ni one od nekih kolaca i mesenja tako da im to ne pada na pamet sigurno.
Ova starija vec kuja kako cee sa bebom kad odem, ko ce da je kupa, kaze nesto joj mala, a nije super je beki ❤️

Pa objasni mu da to ne funkcioniše tako. Da ne prolazi zaljubljenost tako lako.

Idem ja danas sa terapija, imam naočare sa kojima ne vidim baš daleko. Gledam, u susret mi ide neki muškarac, i prođe mi kroz glavu kako je zgodan kao mm, samo malo deblji. Kada sam se približila, ono moj muž. :rotf:
I kažem ja njemu: "Još uvek mi klecaju kolena kada te vidim, ali mogao bi malo da smršaš!" :lol:
Divna si :obozavam:
Ja mislim da vecini prodje,al ostane ili ne ostane potreba da budemo zajedno

Ih pa u tom.slucaju nit hi se zenili nit udavali, cek dok se zaista zaljubi nece mu to padati na pamet.
Ne ocekuju, i ovo sto radim je od mene puna kapa, a nisu ni one od nekih kolaca i mesenja tako da im to ne pada na pamet sigurno.
Ova starija vec kuja kako cee sa bebom kad odem, ko ce da je kupa, kaze nesto joj mala, a nije super je beki ❤
Jao kako sam ja volela da kupam decu kad su bili bebe :heart:

Odakle njemu da to prolazi?
I da je bas za par godina?
Pa ocigledno zato sto je to doziveo sa snajkom.ljubav velika,obozavali su se,bilo je uzivanje samo ih slusati iz druge sobe kako se po ceo dan smeju i pricaju.i onda se ohladio,izgubio interes i nema volje da zivi na takav nacin.sto je ok.ali mislim da ga je to razocaralo,mislim na cinjenicu da se i takva ljubav ugasi

Malopre se vratili iz Beča..Nego, jel vama stvarno taj Beč lep ? Meni to izgleda kao uveličan Novi Sad, uz to- grad bez energije i dešavanja. 80 posto ljudi koje sam srela su tamnijeg tena, žene najčešće zabrađene, kao da je Beč jedna muslimanska celina a ne arijevska. Ni taj Šembrun me nije nešto posebno dojmio...možda je to posledica toga što sam nedavno bila u Moskvi pa sad sve izgleda malecno u odnosu na grad koji kao da su divovi pravili. U svakoj ulici restoran tipa "Sarajevo" ili "Zov Homolja", gomila muških frizerskih salona i fitnes centara gde ljudi vežbaju u izlozima da ih prolaznici gledaju.
I da, taj Parndorf...meni to ko neki Big centar, Šopi, ili kako već ko šta ima po našim gradovima, ni cene im nisi baš neke.

Mada, napravimo mi nama žurku, onaj Prater i nije tako loš, vozili smo se na ogromnom ringišpilu što se podiže na 100 m, a ostale ozbiljnije stvari nisu radile. I u povratku smo zalutali u Slovačku, pa nabasali na prodavnicu piva, naravno nakupovali svvega odatle.
Neki pandur tamo nam je rekao da je u Budimpešti "cirkus" jer je došao onaj turčin u zvaničnu posetu i zakrčio saobraćaj, pa smo pre skrenuli sa autoputa i išli preko mađarskih sela. Došli do Kiškunmajše pa svratili na kupanje i masaže topovima, spoljno noćno kupanje i saunu. Onda malo u Tompu u kupovinu kućnih potrepština, pa kući.

Pa ocigledno zato sto je to doziveo sa snajkom.ljubav velika,obozavali su se,bilo je uzivanje samo ih slusati iz druge sobe kako se po ceo dan smeju i pricaju.i onda se ohladio,izgubio interes i nema volje da zivi na takav nacin.sto je ok.ali mislim da ga je to razocaralo,mislim na cinjenicu da se i takva ljubav ugasi
Postoji razlog sto se ohladio
A to nije nesto sto se svima desava
I to ne znaci da ce mu se ikad vise desiti
Malopre se vratili iz Beča..Nego, jel vama stvarno taj Beč lep ? Meni to izgleda kao uveličan Novi Sad, uz to- grad bez energije i dešavanja. 80 posto ljudi koje sam srela su tamnijeg tena, žene najčešće zabrađene, kao da je Beč jedna muslimanska celina a ne arijevska. Ni taj Šembrun me nije nešto posebno dojmio...možda je to posledica toga što sam nedavno bila u Moskvi pa sad sve izgleda malecno u odnosu na grad koji kao da su divovi pravili. U svakoj ulici restoran tipa "Sarajevo" ili "Zov Homolja", gomila muških frizerskih salona i fitnes centara gde ljudi vežbaju u izlozima da ih prolaznici gledaju.
I da, taj Parndorf...meni to ko neki Big centar, Šopi, ili kako već ko šta ima po našim gradovima, ni cene im nisi baš neke.
Delim misljenje... ;)
Al uredno idem jer mm voli :lol:
Evo danas sam rekla da necu u pandorf, nek me ostavi u centru, snaci cu se...
Da. Koristim serum sa peptidima, medjutim ja svoju kožu izlažem mnogo suncu tokom cele godine.. mi uvek idemo negde gde je leto i sunce i to me ubija. Dermatolog mi stalno govori da prestanem to da radim ali ja sve mislim imam kad.. ostaricu neću znati :ljutka:
Juuuu :eek:
Meni to kad bi rekao, ja bih ko lala pokupila papire i rekla:”Doci cu kad ne budes toliko nadrkan!” :malav:

Sad ozbiljno, da se sklanjas od sunca? Necuveno

E da... u zivotu nisam lepsi sok popila, do ovde, sok od banane :zaljubljena:
I drugi su odlicni ... fantazija ... i oni kolacici sto sluze uz kafu ... lepi su u onom sasavom kaficu bas ...

Evo ovde pocela kisa... mislila sam pljusak, kad ono stane...
cekaj da se sutra spakujemo u kola pa posle padaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back