Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Probala sam, nije se daoZali cvece bre
A dobro bi bilo muza ili momka da napenalis,svadja opusta![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probala sam, nije se daoZali cvece bre
A dobro bi bilo muza ili momka da napenalis,svadja opusta![]()

Terapija, da izbaci negativnu energiju.Ali ova PIL je stidljiva i konzervativna, nikad ništa od nje neće biti.Cemu onda draz? Treba skakati po ganglijama nekome kome to ne prija![]()
Pa objasni mu da to ne funkcioniše tako. Da ne prolazi zaljubljenost tako lako.Mozda one cekaju da ti njih iznenadis nekim kolacima
Hvala Afro,bas smo malo pre razgovarali,ja mu kazem,nesto sam kad si bio mali mislila da ces da da se zenis u 25
A on kaze lako je ozeniti se,al kako posle kad prodje par godina i prodje zaljubljenost da zivis ceo zivot sa njom
Zao mi sto mu to pada na pamet

Ih pa u tom.slucaju nit hi se zenili nit udavali, cek dok se zaista zaljubi nece mu to padati na pamet.Mozda one cekaju da ti njih iznenadis nekim kolacima
Hvala Afro,bas smo malo pre razgovarali,ja mu kazem,nesto sam kad si bio mali mislila da ces da da se zenis u 25
A on kaze lako je ozeniti se,al kako posle kad prodje par godina i prodje zaljubljenost da zivis ceo zivot sa njom
Divna siPa objasni mu da to ne funkcioniše tako. Da ne prolazi zaljubljenost tako lako.
Idem ja danas sa terapija, imam naočare sa kojima ne vidim baš daleko. Gledam, u susret mi ide neki muškarac, i prođe mi kroz glavu kako je zgodan kao mm, samo malo deblji. Kada sam se približila, ono moj muž.
I kažem ja njemu: "Još uvek mi klecaju kolena kada te vidim, ali mogao bi malo da smršaš!"![]()
Jao kako sam ja volela da kupam decu kad su bili bebeIh pa u tom.slucaju nit hi se zenili nit udavali, cek dok se zaista zaljubi nece mu to padati na pamet.
Ne ocekuju, i ovo sto radim je od mene puna kapa, a nisu ni one od nekih kolaca i mesenja tako da im to ne pada na pamet sigurno.
Ova starija vec kuja kako cee sa bebom kad odem, ko ce da je kupa, kaze nesto joj mala, a nije super je beki ❤

A sad jedem plazma kockummmmmm aj se ljubimo sjezicima

Meni su super, al coko, bas sam prijatno iznenadjena, a nisu ni skupi...nisam probala onaj drugiJeste probale jafa braunije?
Kolege ih napljuvale, nikome se ne dopadaju, ja probala I ladno bih mogla da zivim na onome![]()
Odakle njemu da to prolazi?Mozda one cekaju da ti njih iznenadis nekim kolacima
Jeste probale jafa braunije?
Kolege ih napljuvale, nikome se ne dopadaju, ja probala I ladno bih mogla da zivim na onome![]()

Pa ocigledno zato sto je to doziveo sa snajkom.ljubav velika,obozavali su se,bilo je uzivanje samo ih slusati iz druge sobe kako se po ceo dan smeju i pricaju.i onda se ohladio,izgubio interes i nema volje da zivi na takav nacin.sto je ok.ali mislim da ga je to razocaralo,mislim na cinjenicu da se i takva ljubav ugasiOdakle njemu da to prolazi?
I da je bas za par godina?
Da. Koristim serum sa peptidima, medjutim ja svoju kožu izlažem mnogo suncu tokom cele godine.. mi uvek idemo negde gde je leto i sunce i to me ubija. Dermatolog mi stalno govori da prestanem to da radim ali ja sve mislim imam kad.. ostaricu neću znatiMacko ako ti je koza jedva hidrirana,jel koristis ti serume pre kreme?

Postoji razlog sto se ohladioPa ocigledno zato sto je to doziveo sa snajkom.ljubav velika,obozavali su se,bilo je uzivanje samo ih slusati iz druge sobe kako se po ceo dan smeju i pricaju.i onda se ohladio,izgubio interes i nema volje da zivi na takav nacin.sto je ok.ali mislim da ga je to razocaralo,mislim na cinjenicu da se i takva ljubav ugasi
Delim misljenje...Malopre se vratili iz Beča..Nego, jel vama stvarno taj Beč lep ? Meni to izgleda kao uveličan Novi Sad, uz to- grad bez energije i dešavanja. 80 posto ljudi koje sam srela su tamnijeg tena, žene najčešće zabrađene, kao da je Beč jedna muslimanska celina a ne arijevska. Ni taj Šembrun me nije nešto posebno dojmio...možda je to posledica toga što sam nedavno bila u Moskvi pa sad sve izgleda malecno u odnosu na grad koji kao da su divovi pravili. U svakoj ulici restoran tipa "Sarajevo" ili "Zov Homolja", gomila muških frizerskih salona i fitnes centara gde ljudi vežbaju u izlozima da ih prolaznici gledaju.
I da, taj Parndorf...meni to ko neki Big centar, Šopi, ili kako već ko šta ima po našim gradovima, ni cene im nisi baš neke.

JuuuuDa. Koristim serum sa peptidima, medjutim ja svoju kožu izlažem mnogo suncu tokom cele godine.. mi uvek idemo negde gde je leto i sunce i to me ubija. Dermatolog mi stalno govori da prestanem to da radim ali ja sve mislim imam kad.. ostaricu neću znati![]()