Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja imam donekle dobru genetiku, a pocela sam da se mackam i idem na mezoterapije tek kad sam napunila 40. ni sad nisam nesto posebno predana, vrlo sam lenja dok god mislim da to sve dobro izgleda. onda ce samo jednom da me strefi odraz iz ogledala :(

Stigle su ki cizme :D bas mi svidjaju
20191107_104636.jpg

ja to radim gde god da doem, nije mi tesko. parice legnu na racun za mesec dana najvise. ali, sa grckom jeste najzgodnije. nekada je moglo i na horgosu da se uzme kes odmah, al ne daju vise
Ja iz Madjarske više ni ne pokusavam oni su gvna i overe ti pa te cinkare posle našima i onda oni ajmo šta imate.. pa da se plati carina. Mrš.
samo avionom tax free za sve naravno.

moja najveca investicija za kreme je bila letos kad je bila akcija na sajtu gde kupujem- lancome hydra zen, dnevna i nocna na akciji za 65 evra. svako jutro i vece prilazim polici gde su kreme sa strahopostovanjem :worth:
Meni Lancome ništa ne odgovara. Meni odgovara samo od moje dr jedne koja pravi i znam šta pravi i obaj La Mer. Ne plaćam ja to sto volim nego sto mi prijaju.

Ја користим Нивеу софт, огромно паковање за 430 динара, и заборавим кад сам купила.
Јербо, боре немам и нећу их ни имати у некој мери, али подочњацииии...
Мислим да за њих још нису измислили крему, али ако јесу, просветлите ме, плиз :sad2:

Prestala sam da verujem u skupe kreme.moja najbolja drugarica od uvek samo skupe,isla je vise puta na botoks,hijaluron,ne znam sta sve ne.koza joj je lepa,ali bore ima jako duboke.jednostavno nekome je takva koza.ja ako sam skupu,a to je mozda bilo do 25 e kremu koristila po dva puta godisnje,a nisam sklona preterano borama.zato jesam hiperpigmentaciji
Jednom sam isla na testiranje koze,zena se zapanjila kako mi je hidrirana koza,a koristila sam balein hidrator od 400 din
Sad uskoro ce biti testiranje koze u dm,pa ti onda nude korejsku,japansku negu..
Ako se setim i ne bude guzve bas bih volela da sad proverim posto sam prezadovoljna serumom i kremicom,a spadaju u bas jeftinu a kvalitetnu kozmetiku

Sa Grčkom je to super stvarno i jedino tamo na Evzoniju. Pokupi tax free i to može da pretvori u slatkiše za decu ili šta joj treba sa free shopa... ili da vrati keš uz proviziju.
super je ta fora sa Grčkom.
ja to radim gde god da doem, nije mi tesko. parice legnu na racun za mesec dana najvise. ali, sa grckom jeste najzgodnije. nekada je moglo i na horgosu da se uzme kes odmah, al ne daju vise
Aj sad vi meni recite, ako kupim neku igracku detetu za 150 e (ne pitajte zasto?) :lol: gde podnosim povracaj? Ovde u Solunu? Ili na granici?

I hoce me makedonci jebati i traziti da platim porez?
Ili nasi?

cicak, u radnji u kojoj si kupila treba da ti popune tax free formular, za to ti treba tvoj pasos. onda ti taj papir carinici na grckoj strani overe i sa tim trazis povracaj pdv-a. kao sto je macka rekla, jednino na evzoniju taj novac mozes da podignes u tax free shopu izmedju dve granice. u ostalim slucajevima, mozes da uzmes u nekim rajfajzen ekspoziturama (veliak je provizija), ili da na formualru ostavis podatke kreditne kartice i formular posaljes postom na naznacenu adresu (ne uzimaju proviziju, dobijas koliko pise na formularu). u tom slucaju, pare ce ti leci na racun za oko mesec dana

cicak, u radnji u kojoj si kupila treba da ti popune tax free formular, za to ti treba tvoj pasos. onda ti taj papir carinici na grckoj strani overe i sa tim trazis povracaj pdv-a. kao sto je macka rekla, jednino na evzoniju taj novac mozes da podignes u tax free shopu izmedju dve granice. u ostalim slucajevima, mozes da uzmes u nekim rajfajzen ekspoziturama (veliak je provizija), ili da na formualru ostavis podatke kreditne kartice i formular posaljes postom na naznacenu adresu (ne uzimaju proviziju, dobijas koliko pise na formularu). u tom slucaju, pare ce ti leci na racun za oko mesec dana
Uh... smorila sam se dok sam procitala :lol:
Za te pare ne vredi
Radili smo to u Rimu, ali vece pare bile u pitanju...
Mi sutra idemo direktno kuci, imam zakazano sisanje uvece... ne mozemo bas da gubimo vreme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back