Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam imala jednog takvog momka koji nije birao ni vreme ni mesto. Često sam se ljutila na njega, ali je umeo da me odljuti očas posla.
Terate me da mislim o temi Sputanosti...
ali ne mogu vise teme da otvaram
Zabagovace ovaj fb forum :lol:

Ali stvarno kad covek malo razmisli bolje
Sa svih strana smo sputani...
Na poslu imas nadredjene i sefove i direktore ili prosto ugovore/obaveze/pravila koja te usmeravaju sta da radis, sputavaju tvoju prirodnu volju. Koliko samo puta vam se desilo da pomislite na poslu kako bi to nesto na vas nacin bolje islo? A onda vam je neko ili nesto(pravilo) objasnilo da treba samo da sledite uputstva i radite kako vam je receno/nalozeno?
Dodjes kuci, zelis da sa partnerom utones u more strasti ali sputavaju te deca npr... ili ne daj Boze zajednica...
Roditelji te zovu i zale se kako ih 356 put bole ledja a vi sputani postovanjem ih tesite iako bi vrisnuli...
Odete u radnju da nadjete sveze namirnice a ono sve neko smece, sputavaju vas da se zdravo hranite...
Zelite da pijete kafu na miru i u tisini, zvoni vam telefon, ili dodju gosti... sputavaju vas...

Ovo nije kukanje... niti sam opisivala sebe... vise onako posmatranje zivota :aha: i nase (ne)slobode
Čiki, jes ti čula pesmu staru 40 godina?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back